Books and…Pastry

FullSizeRender (41)

Onlangs heb ik dit blog gestart. Het leek mij dus een goede mogelijkheid om door middel van diverse columns wat meer over mijzelf en mijn interesses te vertellen.

Naast dat ik een fanatiek lezer en recensie schrijver ben, hou ik ook erg van koken. Met name lekkere dingen. Zo ontstond ook de naam van dit blog. Het eerste deel moge duidelijk zijn. Het tweede deel, trommel, is ontstaan omdat een trommel bij mij aan lekkers doet denken, bijvoorbeeld een koekjestrommel. Dus de combinatie boeken en lekkers past erg bij mij. Het prima recept voor het ultieme ontspanningsmoment.

Ik doe mijn inspiratie op via kookboeken en websites. Zo heb ik laatst een onwijs lekker recept ontdekt op de site van In Love With Health. Dit is een website welke wordt beheerd door Lisa van Cuijk. Zij laat op verschillende manieren zien dat lekker in je vel zitten en jezelf mooi vinden niet alleen kan door een streng dieet te volgen. Juist door te genieten van eten, maar op een enigszins verantwoorde manier, is het vol te houden en wordt het als het ware een levensstijl in plaats van een (tijdelijk) dieet. Het recept van haar chocolade gebakjes is dan ook prachtig om te zien en om je vingers bij af te likken. En dat doe ik dan natuurlijk ook, onder het genot van een nieuw boek. Het boek van voorheen, geschreven door Jen Minkman. En ook niet geheel onbelangrijk. Het recept is echt super makkelijk. We willen natuurlijk allemaal genoeg tijd overhouden om ons nieuwe boek te kunnen lezen. Leuke tip voor een vrije avond, of natuurlijk het weekend. Dus zet je bakspullen maar klaar! Enjoy!

One thought on “Books and…Pastry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *