Win!!! Het boek Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand)

FullSizeRender (45)

Hier is hij dan, de allereerste winactie van de Boekentrommel.

Je maakt kans op het boek Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand).

Achterflap

Gangster Anders, vers uit de gevangenis; de pastor Johanna, recent uit haar kerk gezet; en Per, receptionist in het hotel waar ze verblijven, kleinzoon van een geruïneerde miljonair. Een snood plan smeden ze: Anders moet goedbetaalde vuile klusjes gaan opknappen voor de Zweedse onderwereld, de pastor en de receptionist worden zijn strategische partners.

Gaande weg blijkt Gangster Anders maar matig geschikt voor de job en dan begint hij zich op een dag in de Bijbel te verdiepen. Hij besluit een kerk te stichten, de Kerk van Anders, met als motto: geven is beter dan nemen. Daar zijn Johanna en Per het maar gedeeltelijk mee eens. Met inmiddels de halve onderwereld achter zich aan moeten zij als de bliksem een nieuw, lucratief plan verzinnen…

Wat moet je doen op kans te maken:

  • Like mijn blog via facebook
  • Het delen van deze actie wordt erg gewaardeerd
  • Je laat een reactie achter onder dit bericht met een geldig e-mailadres waarin je antwoord geeft op de volgende vraag: Als jij gangster zou worden, met welke (illegale) praktijken zou jij je geld verdienen?
  • Je reageert uiterlijk op 6 mei 2016 (tot 24.00 uur)
  • Op 7 mei 2016 wordt de winnaar onder dit bericht bekend gemaakt en zal deze een e-mail ontvangen.

Het boek is door mijzelf eenmaal gelezen en verkeert dus in nieuwstaat!

En de winnaar is: Niki Berghege! Gefeliciteerd. Zij heeft inmiddels een mail ontvangen. Mocht Niki na een week geen reactie hebben gegeven, zal ik een nieuwe winnaar loten. 

Ivm overzichtelijkheid is de facebook comment box verwijderd. De namen van de deelnemers zijn bewaard mocht er een herloting plaatsvinden. 

 

4 thoughts on “Win!!! Het boek Gangster Anders en zijn vrienden (en een enkele vijand)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *