Boek van de maand Mei: In seizoenen – Judith Visser

In seizoenen_140x209mm_voorplat_def_cmyk

Naar aanleiding van de vraag op diverse social media platforms naar een leesclub met een boek van de maand, heb ik dit item geopend op de site van de Boekentrommel. De actie zal in samenwerking zijn met Nakita’s Library. Elke maand zullen wij een boek uitkiezen als boek van de maand. Dit boek zal dan centraal staan. Er zullen topics besproken worden als: ‘Voor het lezen, tijdens het lezen, na het lezen en een verslag’.

Voor de maand mei is gekozen voor het boek ‘In seizoenen’ van schrijfster Judith Visser.

Korte inhoud:

Wat gebeurt er als je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent en door nalatigheid van het ziekenhuis niet meer geholpen kunt worden? Dat je ‘in seizoenen’ moet gaan denken? Annabel Wismar (59) laat het er niet bij zitten en zoekt haar heil bij Belgische artsen, die haar nog wel willen behandelen. Haar zoon David twijfelt geen moment en trekt bij zijn moeder in om haar te verzorgen. Met In seizoenen maakt Judith Visser op overtuigende wijze de overstap naar de literaire roman.

Bron: Uitgeverij The House of Books

Auteur

Judith Visser werd geboren in Rotterdam in 1978. Zij debuteerde in 2006 met haar roman ‘Tegengif’. Dit boek won in 2007 de prijs voor het Beste Rotterdamse boek. Zij vervolgde haar succes met titels als: Stuk en Oversteken. In 2013 werd haar boek stuk verfilmd door regisseur Steven de Jong. In 2009 werd Judith Visser opgenomen in de Viva 400, een lijst met meest inspirerende Nederlandse vrouwen. Na een aantal thrillers, besloot Judith om dit jaar de overstap te maken naar Romans, met haar boek ‘In seizoenen’.

Mijn eerste versies zijn altijd bagger

Lees hier het interview met Judith Visser, op de Boekenbijlage.nl

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze leesclub en mee te discussiëren over de kaft, de schrijfster en het verhaal? Volg dan de website van de boekentrommel en van Nakita’s Library en deel je mening.

Veel plezier!

x

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *