Win een boekenpakket van Boekhandel de Kaft!

step0003

Onlangs had ik contact met Leen Van der Poten, eigenaresse van Boekhandel de Kaft in Gent, België. Gent is een mooie en gezellige stad in België die een citytrip meer dan waard is. Namens De Kaft mag ik een boekenpakket weggeven! Hoe leuk is dat.

Over de Kaft

De Kaft werd in 1972 opgericht als tweedehandsboekhandel en was met de jaren uitgegroeid tot een monument onder de boekhandels in Gent. Eind 2014 sloot oprichter Patrick De Groef echter de deuren en ging de winkel online verder. Enige daarna verkocht hij aan Leen de volledige stock, de naam en de webwinkel: www.dekaft.be
Qua aanbod gaat Leen door met de verkoop van verzorgde, gezochte en voordelige tweedehands boeken en naast literatuur, aandacht voor non-fictie zoals filosofie, geschiedenis en kunst. De website is inmiddels helemaal vernieuwd en Leen probeert de website elke maand met zo’n 500 titels uit de breiden. Bestellingen worden aan huis bezorgd in zowel België als Nederland.
Sinds begin dit jaar organiseert Leen maandelijkse themaverkopen in haar woonkamer en houdt zij ‘open donderdagen’ tussen 15 en 19u in het afhaalpunt bij haar thuis in Gent. Klanten kunnen dan ook zonder bestelling langskomen tijdens het afhaalmoment om de verse voorraad te checken.  Een artikel hierover in de krant vind je hier.
Winactie
Zoals gezegd mag ik namens de Kaft een boekenpakket, bestaande uit 2 boeken weggeven. Het pakket bestaat uit: Baden in Blauw – Mary Waters-Sayer en De evolutie van een huwelijk – Rebekka W.R. Bremmer.
boekenpakket-dekaft-boekentrommel
Baden in blauw – Mary Waters-Sayer

Kat Lind, een Amerikaanse expat die terugkeert naar Londen na de dood van haar moeder, bezoekt de opening van een tentoonstelling in een prestigieuze galerie in Mayfair, Londen, en ziet tot grote verbazing haar eigen gezicht op de kunstwerken. Ze ontdekt dat de kunstenaar, Daniel Blake, haar altijd is blijven schilderen in de twintig jaar na hun buitenechtelijke relatie.

Rouwend om haar moeder en terwijl haar man en jonge zoon weg zijn, laat Kat zich meevoeren door de misstappen en geborgenheid van haar verleden. Als de portretten aandacht krijgen van een groter publiek, en niet alleen haar identiteit maar ook alles wat zich buiten het canvas bevindt aan het licht dreigt te komen, komt Kat oog in oog te staan met de echte prijs van haar schoonheid en alles wat ze dreigt te verliezen.

Tussen de exclusieve kunstwereld van Londen en de opbloeiende liefde in een stoffi ge studio in Parijs, gaan het leven en de kunst hand in hand als het leven van Daniel en Kat in een stroomversnelling terechtkomt en leidt tot een conclusie die allesbehalve onvermijdelijk is.

De evolutie van een huwelijk – Rebekka W.R. Bremmer
Masha leidt een comfortabel leven met haar man Bastiaan en haar puberdochters Molly Bloem en Anna Karen. Ze geeft les aan de universiteit en vult haar dagen met wat ze het liefst doet: lezen. Dan kondigt Bastiaan aan dat zijn broer Frederick naar Nederland komt, met zijn Nieuw-Zeelandse vrouw Shannon en hun baby Deirdre. Masha heeft Frederick al meer dan twintig jaar niet gezien. Omdat ze er de ruimte voor hebben, biedt Bastiaan het jonge gezin hun zolderverdieping aan. Terwijl Masha haar best doet afstand te bewaren, raken de levens van de twee gezinnen steeds meer verstrikt in elkaar. Kan een herinnering een huwelijk bedreigen?
Hoe maak je kans
 
 • Like mijn facebookpagina, als je dat al deed, hoef je niks te doen
 • Like de facebookpagina van Boekhandel de Kaft. Dat kan hier.
 • Reageer onder deze post onderaan de pagina, waarom jij dit boekenpakket wil winnen. Reageer met een geldig email-adres zodat ik je kan contacten mocht je gewonnen hebben
 • Je kan meedoen wanneer je woonachtig bent in Nederland of Belgie
 • Meedoen kan tot 22-05-2016 te 24.00 uur. De winnaar wordt op 23-05-2016 gekozen. Deze zal een mail ontvangen van mij en wordt op deze pagina bekend gemaakt

En de winnaar is: Gonny Mijnen! Gefeliciteerd! U ontvangt een email van mij! 

Veel succes!

x

 

40 thoughts on “Win een boekenpakket van Boekhandel de Kaft!

  1. Heerlijk vooruitzicht nu ik bijna vakantie heb. Hoe meer ik lees hoe beter. Lekker mijn hoofd vullen met spanning ipv dagelijkse beslommeringen

 1. Ik doe graag mee! Nog 13 weekjes werken en dan kan ik heerlijk 3 weken non stop lezen!! Tenminste als ze de vakantie gaan halen……🤔

 2. Geweldig! Ik doe mee, had ik dit eerder geweten had ik in de mei vakantie een dagje Gent gedaan en was ik even wezen neuzen. Uiteraard als ik tussen boeken neus blijft er altijd wel een aantal aan mijn vingers plakken, kan er niks aan doen 😉 . Heb alles genoteerd qua gegevens ( website ) en ga zeker deze bekijken en als ik in de zomervakantie weer in de buurt ben wip ik ook binnen.

 3. Ik hou van verassingen, dus doe ik mee met deze winactie. Ik ben wat je noemt een echt” leesbeest” en ook al heb ik een uitgebreide boeken verzameling, ik krijg nooit genoeg van nog een nieuw boek. Dus blijf ik kopen en nu hoop ik dat ik deze win, zou supermega fantastisch zijn. Bedankt

 4. Mooie winactie. Als boeken gek word ik gelukkig van boeken boeken boeken😊 Heerlijk in een boek verdiepen maakt de wereld mooier.

 5. Ik waag heel graag mijn kans. Ik lees heel graag thrillers, maar waag me graag eens aan een ander genre dan ik gewoon ben.

 6. Eigenlijk gewoonweg omdat lezen m’n leven is … ik kan geen dag zonder een boek. Het is tegelijkertijd genieten, (beetje) op reis zijn, dromen, geconfronteerd worden met allerlei emoties …

 7. Ik doe graag mee. Ben een tijdje uitgeschakeld en momenteel een echte boekenwurm! Elk nadeel geeft zijn voordeel!

 8. Ik loot graag mee omdat het mij heerlijke boeken lijken. Jouw facebookpagina en die van De Kaft hadden mijn vind ik leuk al 😉

 9. Ik zou graag winnen zodat ik iets te lezen heb als iedereen op vakantie gaat deze zomer, wat voor mij dit jaar, na 18 jaar naar de Ardennen te zijn geweest, niet gaat lukken

 10. Ik doe heel graag mee eigenlijk nog nooit mee gedaan met zulke acties en ben een verslaafde lezer dus voor alles is een eerste keer 🙂

 11. Wat gaaf voor je dat je een pakket mag weg geven echt top.
  Ik doe graag mee omdat ik een echte boekenwurm ben. Fingers crossed

 12. Ik wil graag deze boeken winnen omdat ik deze auteurs nog niet ken. Ik ben wat je zou kunnen zeggen een echt “leesbeest”. Ik ontdek ook graag andere auteurs, deze ontdekkingen leveren me vaak pareltjes op, zodat ik een nieuwe oeuvres van deze ontdekte schrijvers kan lezen, heerlijk. Ik word ook aangetrokken tot deze boeken na het lezen van de korte inhoud en de covers spreken mij ook aan.

 13. Ik als boekenverslaafde, en ik moet uitleggen waarom ik dit pakket zooooo graag wil winnen!? Awel omdat ik een boekenmonsterdje ben dat geregeld graag in een andere wereld vertoef 😝 en ik vind deze actie natuurlijk super! 😀

 14. Ik word zo vreselijk blij van lezen. Kom helemaal tot rust in deze drukke tijden van electronica. Geen laptop, tablet of tv aan. Nee ik ben tevreden met een boek

 15. Wat een leuke actie. Ken de schrijvers niet, maar de samenvattingen spreken mij ontzettend aan. Doe graag mee en zal ze met liefde ontvangen en lezen.

 16. super actie! ik doe graag mee met deze winactie.
  ik pendel naar het werk. ik zit dagelijks ongeveer 3 uur op de trein (als er geen vertraging is…). en wat kan je het beste doen op de trein… lezen natuurlijk.

 17. Ik doe graag mee. Ik ga in augustus 3 weken op vakantie dus heb ik lekker even tijd om te lezen. Super leuk wat zij doet. Jammer dat het niet hier in de buurt is anders was ik zeker naar hasr thema dagen gaan.

 18. Wat een pareltjes! Ik ben sowieso al verliefd geworden op de covers, prachtig.
  Ik zou ontzettend graag winnen omdat lezen voor mij veel betekent. Het brengt me tot rust na een lange werkdag, even weg uit je eigen realiteit… Nieuwe personages leren kennen, je wanen in een andere tijd. Ik kan er geen genoeg van krijgen, verhalen kunnen bij mij net zoveel emotie oproepen als tijdens het kijken van een goede film. Zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap! LOVE IT, boeken zijn voor het leven.

  “You’re the same today as you’ll be in five years except for the people you meet and the books you read.”
  – Charlie “Tremendous” Jones

 19. Ik heb op mijn verjaardag een e-reader gekregen. Heel fijn voor de vakanties. Maar er is niets fijner dan in een hoekje te kruipen met een echt boek! En dan spreken beide titels mij ook nog aan. Met andere woorden: ik doe graag mee!

 20. Dit is nog eens een boekenpakket om naar uit te kijken! Lekker lezen op het balkonnetje in het zonnetje! De zomer staat voor de deur te trappelen en ik heb alles klaar staan! Zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *