Na het lezen: In seizoenen- Judith Visser

In seizoenen_140x209mm_voorplat_def_cmyk

Inmiddels zullen veel van ons aardig op weg zijn in het boek, of zelfs al klaar. Hoogste tijd om eens te kijken wat we nou vonden van het boek In seizoenen, geschreven door Judith Visser.

Zoals ik al eerder had gezegd, was dit het eerste boek dat ik las van deze schrijfster. Ook het genre is niet mijn gebruikelijke, dat is namelijk thriller, maar de laatste tijd probeer ik wel veel af te wisselen om mezelf uit te dagen.

Al vrij snel, gedurende het lezen merkte ik dat het boek mij wel raakte. Het sleepte je mee en liet je nadenken: Wat nou als mijn moeder dit ooit overkomt? Wat dan? Een onderwerp waar niemand graag mee bezig wil zijn, maar naar mijn mening wel een belangrijk onderwerp aangezien 1 op de 3 mensen ooit kanker zullen krijgen. Schrikbarend hoge cijfers.

Judith laat op een praktische manier zien hoe je ermee kunt om gaan. Uiteraard werkt deze aanpak wellicht niet voor iedereen, maar ik denk dat ik mijzelf er wel in kan herkennen. ik hou van de nuchtere Rotterdamse humor, wat een terugkerend item is in het verhaal.

Benieuwd naar mijn hele recensie? Klik dan hier!

Benieuwd naar wat Nakita vond van dit boek? Klik dan hier!

Wat vonden jullie van dit boek?

One thought on “Na het lezen: In seizoenen- Judith Visser

  1. Ook niet mijn ‘normale’ genre dat ik lees, maar desalniettemin heeft het boek me zeker kunnen bekoren. Niet om het minst vanwege de schrijfstijl, dus ik zou zeker niet aarzelen om nog een boek te lezen van dezelfde schrijfster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *