Win het boek Paradijsvogels van Nathalie Pagie!!!

step0003

Yeeh…!!! Inmiddels ben ik de 200 likes op Facebook voorbij en dat betekent een winactie! Dit maal maken jullie kans op het boek ‘Paradijsvogels’ van Nathalie Pagie. 

FullSizeRender [151891]

Paradijsvogels

De eigenzinnige journaliste Tara Linders vertrekt naar Aruba voor een commerciële reportage over jonge succesvolle carrièrejagers. Als ze een Vlaams meisje ontmoet dat in nood verkeert, stuit ze op een compleet ander verhaal.

Met hulp van haar collega Diego Martinez gaat Tara op onderzoek uit en ontdekt ze dat het eiland ook duistere kanten herbergt. Samen trekken ze een grotere beerput open dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden: het luxe eilandleven blijkt niet meer dan een zeepbel. Als de bewoners zich tegen haar keren, zal ze moeten vechten voor haar leven.

Hoe maak je kans

 • Like mijn facebookpagina. Als je dat al deed, hoef je niks te doen
 • Het delen van de actie is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd
 • Reageer onder deze post, onder aan de pagina dat je mee wil doen en vertel waar en hoe jouw ultieme paradijs eruit ziet
 • Meedoen kan als je woonachtig bent in Nederland of België
 • Meedoen tot en met 31-05-2016 tot 24.00 uur. De winnaar wordt op 01-06-2016 gekozen en zal een mail van mij ontvangen. Tevens wordt de winnaar op deze pagina en mogelijk op facebook bekent gemaakt

Veel succes! X

En de winnaar is: Wilma van ’t Hof. Gefeliciteerd! U ontvangt een mail met de verdere afhandeling!

27 thoughts on “Win het boek Paradijsvogels van Nathalie Pagie!!!

 1. Wauw, mooie actie ik doe graag mee!
  Mijn paradijsje is gewoon op mijn terras met heel lekker weer….alles bij de hand, en wel genoeg tijd om te lezen….heerlijk!

 2. Leuk! ik doe graag mee!
  Mijn paradijs
  Waar ik geniet van heerlijk sorbetijs
  En niemand is er eigenwijs
  Ik win elke dag een prijs
  Ik heb geen behoefte aan een wereldreis
  Ik eet er krentenbrood met spijs
  Volop kleuren zonder grijs
  Wel veel kinderen maar zonder gekrijs
  Nog mooier dan Parijs
  En mijn huis is een paleis
  Rijden zonder rijbewijs

 3. Ik doe graag mee aan deze leuke win actie. Mijn paradijs is een plek waar overdag de zon schijnt en ’s nachts regent (de natuur heeft natuurlijk water nodig op zijn tijd), een blauwgroene zee, parelwitte stranden, waar alleen maar mensvriendelijke dieren in de mooiste kleuren rond lopen, vliegen en zwemmen en waar mooie hutjes staan met een heerlijke zit annex ligstoel waar je heerlijk op kunt zitten of liggen lezen.

 4. Wat een leuke actie, ik doe graag mee. Hoe mijn paradijs eruit ziet: een wereld waar iedereen elkaar kan waarderen, mensen nooit ziek zijn, iedereen gelukkig is met wat ze hebben, geen ruzies, oorlogen, hongersnoodsrampen. En natuurlijk…….Heel veeeeeeel boeken!!!!

 5. Ik loot graag mee. Lijkt me een mooi boek. Mijn paradijs is een mooi boerderijtje aan de rand van het bos. Lekker rustig in de mooie natuur waar de vogels fluiten en de koeien loeien.

 6. Mijn paradijs is daar waar mijn man, 2 kids en hond ook zijn. Heb ik mijn gezin om mee heen dan ben ik dolgelukkig en het is helemaal geweldig als er ook een paar boeken zijn. Dan hoor je mij niet meer klagen

 7. Ook ik maak heel graag kans op dit boek. Heb al meerdere positieve verhalen gehoord en gelezen over dit boek. Daarom zou ik het ook graag lezen.☺

 8. Mijn Paradijs is daar waar mijn geliefde woont en werkt. Geld of goederen zijn niet belangrijk, wel de liefde. Ik ben heel benieuwd naar De Paradijsvogels en wat de schrijfster over het luxe eilandleven schrijft dat niet meer dan een zeepbel blijkt. Ik doe graag mee. Fijne dag.

 9. Ik wil graag mee doen met deze win actie.
  Mij paradijsje ziet er als volgt uit.
  Strak blauwe hemel met een felle zon die boven aan de hemel schijnt. Een oud engels huisje met gebroken bakstenen en houten raampjes met geraniums op de vensterbanken aan de buitenkant. Met rondom het huisje een prachtige blauwe regen. Een smal ouderwets paadje door een prachtig groen landschap bezaaid met allerlei verschillende soorten bloemen en struiken. Een eind van het huisje af loopt een beekje waar het paadje eindigt en met een brugje over het beekje loopt en waar het paadje zijn weg weer vind. Langs het beekje groeien allemaal wilde bloemen en staat er een oude boom die helemaal vergroeid is en waar allemaal nestjes in zitten voor de vogels. Rond de boom is een bankje gevestigd waar ik dan heerlijk zit te genieten van het uit strekkende landschap met bloembedden en waar ik in alle rust kan genieten van een goed boek. Met het fluiten van de vogels en het kabbelende beekje op de achtergrond.

 10. Mijn “paradijs” is mijn eigen vertouwde plekje op de bank.
  Als ik me lekker in de vele kussentjes heb genesteld, en ik sluit mijn ogen, dan kan ik in gedachten gaan waar ik maar wil. Naar een onbewoond eiland met zijn maagdelijke witte stranden. Naar een tropisch ver oord. Onder een mooie palmboom, relaxen op een ligbed met een cocktail in mijn handen. Of ik neem 1 van mijn favoriete boeken uit de boekenkast en “volg” de hoofdpersonen uit het verhaal. Een paradijs kun je overal creeren, als je er maar oog voor hebt en een beetje fantasie.

 11. Mijn paradijs is het hier en nu wat zich langzaam openbaart aan mij.
  Alweer vier jaar “alleen” na een 16-jarig huwelijk met een Narcist en weer alles om mij heen opnieuw opgebouwd.
  Het was al mijn tweede huwelijk wat ik heb zien stranden en echt een jonkie ben ik niet meer….
  Ik ga nu weer een beetje “aarden” en vind eindelijk mijzelf en de rust in mij en leer weer opnieuw te genieten.
  Geen angst, zorgen, verdriet, ruzie en eenzaamheid is het “Paradijs”..

 12. Het paradijs op aarde zal niet bestaan. Je hebt altijd te maken met invloeden van buitenaf. Maar het is wel zo dat wat je gelukkig maakt, maakt dat je je toch heel rijk en in het paradijs voelt. Ik pluk deze momenten altijd en koester ze!

 13. Joehoe..wat een mooie actie. Mijn paradijs..is mijn vakantieplek, waar ik tot rust kom, spannende boeken lees, en zo helemaal bij kom..na tijd hard werken. Deze plek is in Nederland…met heel veel boeken, haha. ( Bredevoort..boekenstadje..in de achterhoek). Maar..dit boek, zou ik heel graag meenemen..voor op mijn paradijsplekje.

 14. ik doe ook graag terug mee.
  mijn paradijs is een warm land, mooi strand, mooie zee, rust waar ik een goed boek kan lezen. maar waar ook iets te zien en te ontdekken valt.

 15. Mijn paradijs is waar de lucht blauw is, de bomen groen zijn en de zee kalm is, mijn gezin geniet en waar de zorgen even niet aanwezig zijn…! Gewoon lekker genieten van elkaar ❤️

 16. Mijn paradijs om telezen is vooral heerlijk buiten in de tuin verscholen achter mijn bamboeplanten waar de vogels fluiten

 17. gewoon in mijn eigen tuin en huis samen met man en kinderen en het is helemaal geweldig als ook mijn kleindochter nog op bezoek komt

 18. Ik doe graag mee! Zie ineens dat ik nog niet gereageerd had :o.
  Mijn paradijsje wordt hopelijk ons nieuwe huis waar we een mooie tuinkamer gaan maken met uitzicht op de tuin waarin we veel bloemen zetten en geheime hoekjes etc. Naast of aan de tuinkamer willen we onze mini bibliotheek gaan inrichten, zodat we heerlijk kunnen genieten van een goed boek met heerlijk uitzicht. Voorop staat in ieder geval dat dit deel van het huis het pronkstuk wordt 🙂

 19. Dit boek lijkt mij als journalist een heerlijke traktatie die goed van pas gaat komen tijdens mijn vakantie. Ik hoop dat ik het boek ga winnen!

 20. Mijn paradijs is een vrijstaand huis met veel grond,zodat er ruimte is voor kippen,schapen,fruitbomen,wilde bloemen en een moestuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *