Het boek van de maand juni!

Net als in de maand mei, hou ik een leesclub boek van de maand. Dit doe ik in samenwerking met Nakita’s Library. Voor de maand juni kozen we voor het genre thriller. We hadden vier titels geselecteerd en onze volgers konden hun stem uit brengen op het boek dat volgens hun het boek van de maand juni moest worden. Het boek van de maand wordt uitvoerig behandeld. We behandelen het boek voor, tijdens en na het lezen.

En het boek met de meeste stemmen en dus het nieuwe boek van de maand juni is geworden….

CEE360E1-4EA7-46E1-8C46-970786225E3F

Wraak – Arno van den Kieboom

Karin en haar man Jordy leren door het swingen het koppel Niels en Vanessa kennen. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zien blijken ze een enorme klik te hebben en tegen alle afspraken in worden ze smoorverliefd op elkaar. Maar al snel blijken ze meer gemeen te hebben met elkaar dan ze ooit hebben kunnen vermoeden. Voor Karin zit er nies anders op om Niels op te geven als geliefde. Deze laat het echter niet bij zitten en verandert in een ware tiran. Hij zweert wraak op alles en iedereen die hem in zijn ogen het leven zuur maakt. En hij houdt woord. En hoe? Niels blijkt geen grenzen te kennen.

Bron: Uitgeverij Schrijverspunt

Arno, Gefeliciteerd!

Op 1 juni openen we het voor het lezen topic. Hier bespreken we zaken van het boek voor we beginnen met lezen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Volg ons dan hier en op facebook en laat ons en Arno weten wat je van het boek vindt.

x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *