Voor het lezen: Wraak – Arno van den Kieboom

CEE360E1-4EA7-46E1-8C46-970786225E3F

Het is inmiddels 1 juni en dat betekent dat ik de ‘Voor het lezen’ voor het boek van de maand juni open. Hierin bespreken we wat de verwachtingen zijn van het boek voor het lezen, dus kijkend naar de korte inhoud, cover en eventuele ervaringen van eerdere lezers. 

Korte inhoud

Karin en haar man Jordy leren door het swingen het koppel Niels en Vanessa kennen. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar zien blijken ze een enorme klik te hebben en tegen alle afspraken in worden ze smoorverliefd op elkaar. Maar al snel blijken ze meer gemeen te hebben met elkaar dan ze ooit hebben kunnen vermoeden. Voor Karin zit er nies anders op om Niels op te geven als geliefde. Deze laat het echter niet bij zitten en verandert in een ware tiran. Hij zweert wraak op alles en iedereen die hem in zijn ogen het leven zuur maakt. En hij houdt woord. En hoe? Niels blijkt geen grenzen te kennen.

Bron: Uitgeverij Schrijverspunt

Auteur

Arno van den Kieboom is in het jaar 1976 geboren in Oosterhout Noord- Brabant. Hij heeft nog een oudere en jongere broer.

Al op jonge leeftijd vindt hij het geweldig om verhalen te schrijven, al doet hij daar verder niks mee.

Na zijn schoolperiode gaat hij, tot heden toe, werken als productiemedewerker in een betonfabriek.

Ondertussen kruipt het bloed waar het niet gaan kan en hij volgt diverse schrijfcursussen.

Eind 2011 begint Arno aan zijn eerste thriller die hij in de zomer van 2013 weet te voltooien.

 Het krijgt de titel: ‘ In Shock ‘

Na de voltooiing van zijn eerste boek, trekt hij de stoute schoenen aan en stuurt het op naar diverse uitgeverijen.

Uitgever United pc besluit om met hem in zee te gaan.

 Zijn tweede thriller: ”Wraak’ is ondergebracht bij Clusteruitgeverij

Bron: www.arnovandenkieboom.nl

Voor het lezen

Als ik heel eerlijk ben, had ik voordat ik mijn eigen blog ging starten, nog nooit gehoord van Arno. Pas toen ik mij wat meer ging mengen in de diverse groepen op facebook leerde ik Arno kennen. Samen met Nakita van Nakita’s Library kozen ik het boek van Arno als een van de geselecteerde boeken die kans maakten om het boek van de maand juni te worden. De meerderheid van de stemmers koos voor Wraak en zodoende is dit het boek van de maand juni.

Arno van den Kieboom
Arno van den Kieboom

Aangezien zoveel mensen voor dit boek kozen, zijn mijn verwachtingen relatief hoog. Als er zoveel mensen dit boek kiezen, moet het wel een topper zijn zou je zeggen.

De cover levert bij mij al wel direct vragen op. Wanneer ik de korte inhoud lees, ben ik er nog niet achter wat de foto van het kindje ermee te maken heeft. Wat heeft hij of zij voor rol? Het swingers item vind ik wel erg leuk gekozen. Het is tenslotte geen taboe meer en een hot item. Ik ben heel benieuwd hoe Arno dit heeft kunnen verwerken in zijn verhaal.

Wat zijn jullie verwachtingen van het boek?

Op 7 juni open ik de ‘Tijdens het lezen’.

x

4 thoughts on “Voor het lezen: Wraak – Arno van den Kieboom

  1. Ik heb het boek inmiddels gelezen en zag later pas jullie “leesclub”. Mijn gedachten bij de kaft sluiten wel bij jouw verhaal aan. De vuist onder ‘wraak ‘ dat maakt alles duidelijk dat het geen sneaky maar een geweldadig iets moet gaan worden maar die baby haal je er pas uit als je in het verhaal gedoken bent en niet van de achterflap.

    1. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal. Van de week open ik het tijdens het lezen en ongeveer twee weken later de na het lezen. Hier kunt u dan ook uw mening kwijt als u dat wil😊

  2. Liefde-bedrog-wraak….thema’s voor een spannend, meeslepend verhaal zou ik denken. De huilende baby op de cover schrikt me dan wel een beetje af 😱…het zal toch niet 😬🤔???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *