Books and… Book Haul 2016 #mei

paper-1100254_640

Het is inmiddels juni, dus hoognodig tijd om de balans voor de maand mei eens op te maken. Welke boeken zijn erbij gekomen?

In totaal kwamen er in mei veertien nieuwe boeken binnen. Een aantal hiervan heb ik zelf gekocht en een aantal heb ik gekregen of gewonnen. Kijken jullie mee naar mijn lijst?

bookhaul mei

Halverwege – Helen Dool. Dit boek ontving ik van de schrijfster zelf. Hiervan zal later een recensie verschijnen

Alles houdt op te bestaan – Elizabeth Brundage. Dit boek ontving van uitgeverij Hollands Diep. Lees hier mijn recensie. 

Aan alle jongens van wie ik hield – Jenny Han. Dit boek won ik via Instagram bij uitgeverij Moon Young Adult. 

Als ik blijf – Gayle Forman. Dit boek won ik via een loting via een groep op facebook.

De Midlife Club – Karin Belt. Dit boek won ik via de blogpagina van Samenlezenisleuker

Verloren dochter – Helen Fitzgerald. Dit boek ontving ik via Hebban voor de Buzz leesclub. Lees hier mijn recensie. 

Een kroon voor koud zilver – Alex Marshall. Dit boek won ik via facebook bij uitgeverij  Luitingh Sijthoff Fantasy. 

Handschrift van de duivel – Donald Nolet. Dit boek ontving ik via Hebban voor de deelname aan de leesclub. Lees hier mijn recensie. 

bookhaul mei 1

Paradijsvogels –  Nathalie Pagie. Dit boek kocht ik nadat ik kennismaakte met de auteur op facebook. De cover sprak mij zo aan, dat het mij het perfecte boek voor de zomer leek. 

Dans van schaduwen – Yelena Black. Dit boek kocht ik nadat ik het per toeval tegen kwam op internet. Zowel de cover als het verhaal sprak mij aan en deed mij denken aan de film Black Swan. 

De selectie – Kiera Cass. Dit boek besloot ik na lang twijfelen toch ook te kopen. Je kon internet niet openen of mensen waren laaiend enthousiast over het laatste deel van de Selectie reeks. En ik heb deel een nog niet eens gelezen. Daar moet maar eens verandering in komen. 

Geestverwanten – Hilda Spruit. Op facebook zag ik dat Hilda Spruit een bericht had geplaatst dat er nog enkele exemplaren beschikbaar waren van Geestverwanten, eerste druk. Deze kon je aanschaffen en als je wilde zelfs gesigneerd. Ik stuurde Hilda een bericht waarin ik mijn interesse aangaf. Ik werd uitgenodigd op de koffie en kreeg de mogelijkheid haar te interviewen. Dit kun je hier lezen. Uiteraard besloot ik het boek ook aan te schaffen.

Rivalen – Alyson Noel. Dit boek wekte mijn interesse nadat ik meerdere goede recensies voorbij zag komen op diverse blogs. Ik vond het ook erg leuk dat het boek in twee kleuren verkrijgbaar is. Uiteindelijk besloot ik te kiezen voor de witte cover. 

Calender Girl – Audrey Carlan. Dit boek lonkte mij alleen al toen ik de cover zag. Wat een pracht exemplaar. Het verhaal leek mij ook nog eens erg leuk dus een en een was direct 2. 

En welke nieuwe aanwinsten hebben jullie?

x

One thought on “Books and… Book Haul 2016 #mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *