Tijdens het lezen: Wraak – Arno van den Kieboom

CEE360E1-4EA7-46E1-8C46-970786225E3F

Het is tijd om de ‘Tijdens het lezen’ te openen van de Leesclub boek van de maand juni, met deze maand het boek Wraak van Arno van den Kieboom. Deze leesclub is in samenwerking met Nakita’s Library.

Wraak is het eerste boek dat ik lees van schrijver Arno van den Kieboom. Maar omdat het boek de meeste stemmen kreeg bij onze stemming, zijn mijn verwachtingen redelijk hoog. Kan Arno voldoen aan mijn verwachtingen?

Allereerst excuses dat dit topic een dag te laat is geopend!

Inmiddels ben ik bezig in het boek wraak. En vrijwel meteen rolde ik het verhaal in. De schrijfstijl is herkenbaar, gemakkelijk en dagelijks en dat vind ik persoonlijk heel prettig. Ik krijg al wel een beetje de rillingen val Niels, dus ik ben benieuwd hoe het verhaal zich verder gaat ontwikkelen.

De hoofdstukken zijn ook prima van lengte. Ik denk dat dit boek mij wel gaat bevallen. Wat vinden jullie tot nu toe van het boek?

Benieuwd naar de mening van Nakita? Klik dan hier.

 

One thought on “Tijdens het lezen: Wraak – Arno van den Kieboom

  1. Vanmorgen begonnen en voor ik het wist was ik een uur later. Leest als een trein en je kan het bijna niet aan de kant leggen. Tegen wie gaat de wraak zich keren???? Spannend!!!
    Ik vind een proloog niet altijd een plus, maar in dit boek wel : je vraagt je af wie de ‘slachtoffers’ zijn, eventueel wie de dader is?!!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *