Na het lezen: Wraak – Arno van den Kieboom

Inmiddels zijn we al weer aan het einde van deze leesclub. En wat vonden we nou van het boek Wraak? Heeft Arno van den Kieboom zijn beloftes waar kunnen maken? En wat slaat de cover van het boek toch op?

Wraak was het eerste deel dat ik las van deze schrijver en ik ging er dus blanco in. Dit boek kreeg de meeste stemmen van onze lezers bij de verkiezing van het nieuwe boek. Met zoveel stemmen moest het boek wel goed zijn.

Ik kan zeggen dat Arno mij overtuigd heeft met zijn boek. Het boek is spannend, zit goed in elkaar en laat je niet meer los.

Mijn recensie van het boek vind je hier.

Benieuwd wat Nakita van Nakita’s Library ervan vond? Dat kun je hier lezen!

Wat vonden jullie ervan?

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *