Books and…Vakantie (boeken)verslag

image

Nadat ik heerlijk van mijn vakantie met mijn gezin heb genoten, op het mooie Griekse eiland Kreta, ben ik afgelopen vrijdag weer veilig thuisgekomen.

En wat was het heerlijk; twee weken er even lekker tussenuit. Genieten van mooi weer, heerlijk eten en drinken, tijd met mijn familie en natuurlijk om te lezen. 

Het liefst lees ik een ‘echt’ boek, dus een fysiek boek. Maar op vakantie kies ik er vaak voor om mijn e-reader mee te nemen, omdat ik op vakantie veel lees en anders ik geen kleding zou kunnen meenemen. Ik had een boek bij me, namelijk een recensieboek welke ter beschikking was gesteld door Uitgeverij Boekerij, waarvoor nogmaals dank! Het betrof het derde deel in de reeks omtrent inspecteur Helen Grace, namelijk Pluk een roos van M.J. Arlidge.

thumbnail_IMG_5289

Ik heb enorm genoten van dit boek. Mijn recensie van Pluk een roos kun je hier vinden.

Verder had ik natuurlijk mijn e-reader bij me. In deze vakantie las ik in totaal 8 boeken, waarvan 7 epubs. Ik las:

CEE360E1-4EA7-46E1-8C46-970786225E3F

Wraak – Arno van den Kieboom. De recensie kun je hier lezen.

ibiza high res thriller 3D [97578]

Ibiza – Kiki van Dijk. De recensie kun je hier lezen.

Tweedehands-vleugels-recensie-exemplaar-original

Tweedehands Vleugels – Vanessa Gerrits. De recensie kun je hier lezen.

image

Achthonderd druiven – Laura Dave. De recensie volgt binnenkort.

image

Inwijding (divergent 1) – Veronica Roth. De recensie volgt binnenkort.

image

We moeten je iets vertellen – Marion Pauw. De recensie volgt binnenkort

image

Ben je al bang? – Jaye Ford. De recensie volgt binnenkort.

En toen was de vakantie ten einde en kwam ik thuis. Tot mijn vreugde lag en zowaar boekenpost op mij te wachten.

thumbnail_FullSizeRender

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik een recensie exemplaar van de thriller Zomermeisjes, geschreven door Jobien Berkouwer. Ik ben erg benieuwd naar dit boek.

Ook ontving ik mijn gewonnen boek Did i mention i love you? geschreven door Estelle Maskame. Dit boek won ik bij Moon Young Adult uitgeverij.

Ook ontving ik mijn eerste boek als recensent voor bol.com in de categorie chicklit. Ik ontving een boek welke nog op mijn te kopen lijstje stond dus dat was mooi meegenomen. Het betrof het boek Vallen geschreven door Jackie van Laren.

Als laatste ontving ik, in ruil voor mijn recensie over het boek Verliefd en verloren, een bedankje van Dutch Venture Publishing. Dat is nog eens leuk thuis komen!

Op korte termijn kunnen jullie weer veel nieuwe recensies en artikelen verwachten. Op vakantie probeerde ik regelmatig wel een en ander te posten, maar dat was soms best lastig met internetverbindingen.

-x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *