Boek van de maand Juli ’16

books-1439321_640

Net als de maanden mei en juni, kunnen jullie in juli weer een boek van de maand verwachten. Alleen gaat het concept er vanaf nu iets anders uit zien.

De voorgaande twee keren werkte ik samen met Nakita van Nakita’s Library. Samen kozen wij een boek uit of lieten onze lezers stemmen, wat het boek van de volgende maand zou worden. We plaatsten meerdere topics gedurende de maand om het boek zo onder de aandacht te brengen. 

Vanaf juli gaat een en ander anders. Allereerst hebben we er een nieuwe, enthousiaste boekblogger bij, die ons clubje gaat versterken, namelijk Sanne van Nlboekrecensies. Onwijs leuk om een nieuw lid te mogen toevoegen. Sanne, van harte welkom!

Ook de wijze van behandelen van het boek van de maand gaan we aanpassen. We hebben ervoor gekozen om gedurende de maand geen topics meer te openen op ons blog. Dit kostte ons aardig wat tijd met een redelijk laag rendement. We  hebben ervoor gekozen om elke 25e van de maand, alle drie onze recensie te plaatsen op ons blog. In die recensie zullen we verwijzen naar elkaars recensies middels hyperlinks, zodat onze lezers direct door kunnen klikken om zo de recensie van een van ons te kunnen lezen.

Dan nu, welk boek is nou het boek van de maand geworden? Tromgeroffellllll…..

 

We hebben gekozen voor het boek:

thumbnail_FullSizeRender (2)

Ontworteld van Naomi Novik.

Korte inhoud

Ontworteld van Naomi Novik is de betoverende fantasyroman vol avontuur en samenzweringen waarvan de filmrechten al zijn verkocht aan Warner Bros., de studio van de Harry Potter-films en The Lord of the Rings.

Ontworteld is het verhaal over een volk dat vertrouwt op een kille tovenaar als beschermer tegen het gevaarlijke Woud. Maar deze man vraagt een enorme prijs: een jonge vrouw die hem tien jaar moet dienen, een lot haast net zo verschrikkelijk als in het Woud terechtkomen.
Het volgende keuzemoment nadert en de jonge Agnieszka is bang. Ze weet – iedereen weet – dat de tovenaar haar beste vriendin Kasia zal nemen: de mooie, sierlijke, dappere Kasia, die alles is wat zij niet is. Maar Agnieszka vreest de verkeerde dingen. Want het is niet Kasia die de tovenaar kiest…

Uiteraard zouden we het leuk vinden als jullie deelnemen aan onze club. Dus ben je ook geïnteresseerd in dit boek? Lees dan vooral mee, en laat jouw mening horen onder een van onze recensies vanaf de 25e!

Mocht je suggesties hebben voor het boek wij zeker in de spotlight moeten zetten voor de maand augustus, laat het ons dan weten via mail, facebook of instagram.

We hopen jullie te zien bij de leesclub.

-x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *