Books and…Unboxing Celebrate Books box maand april

thumbnail_IMG_5537

In april van dit jaar, hoorde ik voor het eerst over de box van Celebrate Books. Het was een compleet nieuw fenomeen voor mij maar het trok mij wel aan en ik besloot de box van april te bestellen. Hier neem ik jullie mee in de unboxing van mijn box. 

De Celebrate Books box bevat altijd een young adult boek welke recentelijk is verschenen. Daarnaast bevinden zich nog drie tot vijf cadeautjes in de box. Van te voren weet je nooit welk boek en welke cadeautjes erin zitten. De box kost 29,95 inclusief de verzendkosten. Voor meer informatie over de Celebrate Books box klik hier.

Voor de maand april was het thema Reaching for the stars.

Op 1 juli was het dan eindelijk zover. Ik ontving mijn box. Ik was helaas aan het werk dus ik moest tot ’s avonds wachten om hem te kunnen openen. In dit verslag neem ik jullie mee door de inhoud van de box.

thumbnail_IMG_5538

De box was stevig en goed verpakt. Nadat ik hem opende zag ik tot mijn vreugde direct dat er een mok in zat. De mok is ontworpen door Karin Luttenberg, auteur van Handlettering doe je zo! Speciaal voor deze box ontwierp zij deze mok.

Ook een van de boeken die nog op mijn verlanglijstje stond zat erin; Eenzaam en extreem ver weg, deel 1 van de Ventura-Saga, geschreven door Kate Ling.

thumbnail_IMG_5540

Wat een prachtige cover zeg!

Eenzaam en extreem ver weg

Seren leeft aan boord van de Ventura, een ruimteschip van de NASA. De bemanning omdat meerdere generaties en is op weg naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet. Haar generatei werd aan boord geboren, heeft de aarde nooit gekend, maar zal ook de eindbestemming niet bereiken. Haar leven speelt zich af aan boord van de Ventura, en iets anders zal ze nooit kennen. Seren worstelt met de zin van het leven en vraagt zich af wat het doel is van haar bestaan. Maar als Dom in haar leven komt verandert alles. Bij hem voelt ze zich zoals ze zich nooit eerder heeft gevoeld; hij begrijpt haar. Hun liefde is sterk, maar ook compleet onmogelijk door de strikte regels aan boord. Uiteindelijk zullen ze moeten kiezen: trouw zijn aan het enige thuis dat ze ooit hebben gekend of aan elkaar?

 Ook zat er een leuk stickervelletje in met leuke Celebrate Book stickers. Altijd leuk om cadeautjes mee op te fleuren.

Verder zat er een super mooie linnen tas in, gemaakt door Caithlin van Booklove Specialty Shop. Die echt sooo cute.

Magnetische boekenleggers zijn hot. Dus ook die kon niet ontbreken in de box. Het is een exemplaar van Happy Hello uit Canada. Een van de figuren uit Shadow Hunters, naar de boeken van Cassandra Clare bevond zich in de tas.

Kate Ling, auteur van het boek uit de box, signeerde een kaart met een quote uit het boek.

Als laatste zaten er lichtgevende sterren in. Mooi voor aan het plafond of muur.

thumbnail_IMG_5539

Ik was reuze blij met mijn eerste Celebrate Books box, zo blij dat ik direct de box voor de maand september al heb besteld. Het thema van die box is Midnight Mystery.

Ben je net als ik ook zo enthousiast en wil je in september graag je eigen box ontvangen? Bestel hem dan snel hier. Want op = op.

-x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *