Books and… Book Haul 2016 #juni

paper-1100254_640

De maand juni, de maand waarin ik genoot van een heerlijke vakantie op het Griekse eiland Kreta, is alweer ten einde. Tijd om de balans op te maken. Wat heeft deze maand mei aan boeken gebracht?

Bookhaul juni

 

In het begin van de maand kocht ik de Edelsteentrilogie van Kerstin Gier. Ik moest deze gewoon hebben. Het zijn ware pareltjes voor mijn boekenkast en de kleuren doen mij denken aan zachte snoepjes. Ware Bookcandy.

Ook kocht ik het boek Vergeef me van Lori Nelson Spielman. Alleen de cover lokte me al richting de kassa en het verhaal lijkt me een ware emotionele bom. Ik moet hem nog lezen maar binnenkort horen jullie wat ik ervan vond.

Een ander boek die ik zelf heb aangeschaft is het boek Rosie zegt ja, geschreven door Dawn French. Ik zag dat dit boek uit kwam bij The House of Books, en het verhaal sprak me direct aan. Het lijkt me een heerlijke chicklit. Ik kijk ernaar uit om hem te lezen.

Ook het nieuwste boek van Rens Kroes, On the go kocht ik vrijwel meteen na de release. Ik heb een van haar eerdere boeken, namelijk Powerfood en daar geniet ik nog steeds van. Dit boek leek mij, gezien mijn onregelmatige werktijden een uitkomst.

En als laatste kocht ik zelf de Divergent boxset. Op vakantie las ik het eerste deel op mijn ereader. Deze beviel zo goed dat ik besloot deze box aan mijn verzameling toe te voegen.

Ook ontving ik een aantal boeken. Van uitgeverij Boekerij ontving ik het derde deel in de reeks rondom inspecteur Helen Grace, namelijk Pluk een roos, geschreven door M.J. Arlidge. Dit boek ontving ik als recensie exemplaar. Benieuwd naar wat ik ervan vond? Lees dan hier mijn recensie.

Van uitgeverij A.W. Bruna ontving ik het boek Zomermeisjes van Jobien Berkouwer. Ook van dit boek heb ik enorm genoten. Mijn recensie vind je hier.

Bij uitgeverij Moon young adult won ik het boek Did i mention i love you, van Estelle Maskame. Een zeer welkome prijs aangezien dit boek nog op mijn verlanglijstje stond.

Als laatste ontving ik het boek Vallen van Jackie van Laren. Dit boek ontving ik van bol.com, omdat ik sinds kort recensente ben voor bol in het genre chicklit. Deze recensie zal even op zich laten wachten, omdat hij eerst geplaatst wordt door bol.com en vervolgens zal ik hem delen op mijn blog.

Wat waren jullie aanwinsten voor de maand juni?

-x-

2 thoughts on “Books and… Book Haul 2016 #juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *