Win een boekenketting van Shiny stuff!

step0003

Ik had gezegd pas later een nieuwe winactie te zullen doen, maar over deze ben ik zo enthousiast, dat ik niet langer kan wachten. 

Onlangs ontdekte ik, voor mij, een nieuwe website, namelijk die van Shiny Stuff. Hier kun je exclusieve, gekke, handgemaakte sieraden kopen voor een zacht prijsje. En zelfs aan mij als boekenfan bleek gedacht. Zij verkopen namelijk echte handgemaakte boekenkettingen!!! Hoe leuk is dat. Ik was dan ook meteen verkocht. Maar ik wilde dit genot niet alleen voor mezelf houden. Dus besloot ik hier een mooie winactie van te maken.

Wat kun je nou precies winnen?

Ik geef twee van onderstaande boekenkettingen weg aan twee van mijn volgers.

Ketting boeken

Hoe maak je kans om te winnen?

 • Like mijn facebookpagina (dat kan hier) OF volg mij op instagram (dat kan hier). Doe je dat al, dan hoef je verder niks te doen.
 • Het delen van de actie is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd.
 • Laat onder dit bericht op mijn blog een reactie achter waarom jij echt een van deze kettingen verdient.
 • Je bent woonachtig in Nederland of België.
 • Meedoen kan tot en met vrijdag 5 augustus 24.00 uur. De winnaar wordt op zaterdag 6 augustus bekend gemaakt en zal een email ontvangen. Van de winnaar wordt verwacht dat deze VOOR 13 augustus reageert. Zo niet zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Veel succes! -x-

En de winnaars van de boekenkettingen zijn geworden:

Marjan de Waal en Evelien Walravens. 

Gefeliciteerd. Jullie hebben een mail ontvangen!

 

37 thoughts on “Win een boekenketting van Shiny stuff!

 1. Super gave actie. Ze zien er echt mooi uit. Ik doe graag mee omdat ik helemaal verzot ben op boeken hihi. Fingers crossed 🍀

 2. Of ik er een verdien kan ik niet zeggen, maar ik zou er wel een graag willen krijgen.
  Ik heb een prachtige boekenkast en ik zou deze ketting daar graag aan willen hangen. Mooie blikvanger. 🙂

 3. Voor mijn vriendin! Ze is bijna jarig en volgend jaar zitten we op aparte scholen :(. Zou tof zijn dat ik het haar kon geven aangezien ze mij er ook een cadeau deed.

 4. met deze ketting kan ik er eindelijk op een subtiele manier voor uitkomen dat ik eigenlijk een enorme boeken nerd ben 😉

 5. Allerliefste boekentrommel,

  Natuurlijk heb ik deze geweldig leuke actie geliked op Facebook. Jouw pagina aldaar volg ik al geruime tijd. Instragram heb ik echter niet, maar ik hoooooooooooop dat ik ondanks dat toch een kans mag wagen!?

  Groetjes, Hanneke

 6. Oh wat een geweldige actie zeg! Ik kan niet zeggen dat ik hem wel verdien en een ander niet, iedereen verdient hem evenzeer volgens mij. Maar ik zou er wel heel blij mee worden, hij is echt superleuk! 🙂 Ik volg je op instagram.

 7. Oohh zo leuk… Zou perfect passen bij mij als boekenjuf… Samen met mijn boekenteam op school probeer ik de kinderen warm te maken om te lezen… Met resultaat:)…we trekken erop uit met een boekencape rond onze schouders. De oorbellen ervan had ik al aangeschaft, de ketting zou er mooi bij passen…. Helemaal in thema! Onze kreten: hiep hiep boeken!!! En Lang zullen we lezen 🙂

 8. Wat een leuk hebbedingetje! Ben gek op zulke fantasietjes!!
  Ik ben gek op boeken, die ik nooit huur in de bieb, maar zelf koop of soms wel eens win bij de leesclub.
  Je kan je voorstellen dat het aantal boeken in mijn bezit ontzettend groot begint te worden, …. maar deze boekjes ja, die heb ik er graag nog bij!

 9. Wat een leuk hebbedingetje! Ik ben gek van zulke fantasietjes.
  Ik ben gek op boeken en lezen, boeken die ik nooit huur in de bieb maar allemaal koop of win bij de leesclub.
  Je kan je voorstellen dat het aantal boeken in mijn bezit ontzettend groot geworden is, …. maar deze boekjes, …. ja, die zou ik er graag nog wel bij hebben!!!

  1. Ow wat vreemd en vervelend om t horen Guido. Zijn er meer mensen die dit ervaren?

   Als ik hem nu zelf doe lukt het wel zie ik.

 10. Ten eerste: superleuk dat je deze actie hebt! 😄
  Ik wil de ketting super graag winnen omdat ik het in NL moeilijk vind om zulk soort leuke boek accesoires te vinden en deze is echt ONTZETTEND gaaf. Ik wil hem altijd en overal naartoe dragen om te laten zien dat ik een proud bookworm ben ❤

 11. Echt super leuk! Ik heb ze echt nog nooit gezien, het is echt mooi! Nu ik deze gezien heb denk ik dat je met deze ketting nog meer van je boeken gaat houden 😉

 12. Oh, hij is geweldig! Ik maak heel graag kans. Als rasechte boekenworm zou deze perfect in mijn collectie passen. Ik volg je al een tijdje op fb en instagram! Zo zag ik vandaag deze wedstrijd ook als herinnering 😜 Het zou ook leuk zijn om te gebruiken bij foto’s voor mijn blog.

 13. Dit is echt zo’n schattige ketting! Ik zou mijn zus hier heel erg graag mee verrassen.Volgens mij heeft ze al ieder boek uit de stadsbibliotheek gelezen. Ze is dan ook een echte boekenwurm en ik ben zeker dat ze heel blij zou zijn met zo’n ketting, zo heeft ze altijd een paar kleine boekjes bij. 📚 😃

  Groetjes Laura

 14. Waauw wat een leuke ketting! Ik weet niet of ik überhaupt een kans maak, maar ik zou deze ketting heeel graag winnen of in ieder geval weten waar jij deze kettingen vandaan hebt 🙂 Liefs Feline (felineleestboeken op ig)

 15. Ik zou heel graag deze boekenketting winnen, wat een ontzettend leuk ding. Probeer de kinderen in mijn klas altijd te motiveren voor lezen, misschien als ze juf zien met zo’n ketting om de hals dat dat nog beter lukt😀.

 16. Deze ketting is echt leuk! Graag waag ik een kansje omdat ik (net als de meeste die hierboven al gereageerd hebben) een echte boekenwurm ben! Hij is lekker kleurrijk wat je meteen een blij gevoel geeft en door de kleurtjes past hij lekker bij al mijn kleren. Een leuke manier om uit te dragen dat ik gek ben op verhalen (het lezen van boeken)! 😉
  Volg op FB onder mijn eigen naam en op Instagram onder TurtleBookwurm.

 17. Oeps echt op de valreep dat ik nog mee kan doen aan deze lieve actie. Ik vind Shiny Stuff zo n leuke website al die lieve kleine dingetjes aan een sieraad, het goudvisje of de nutella met lepeltje geweldig en dan ook nog eens deze leuke boekenketting. Ik lees graag boeken, maar maak zelf ook boeken alleen dan net even anders. Ik schrijf boekjes voor mijn zoontje over zijn belevenissen met foto s zodat hij deze later terug kan kijken. Het lijkt me dan ook heel leuk om deze ketting te winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *