Boek van de maand augustus ’16


books-1439321_640

Na een wat teleurstellend boek van de maand juli, gaan we vol frisse moed alvast vooruitkijken naar het boek van de maand augustus.

Het boek voor jullie was zowel, Sanne, Nakita als mij niet erg goed bevallen. Het boek voor de maand augustus moest dan ook een compleet ander boek zijn. Eentje die ons hopelijk niet zou tegenvallen.

Dat boek is geworden…..*TROMGROFFEL*

thumbnail_IMG_5817

Did I mention I love you – Estelle Maskame

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

We zijn alle drie erg benieuwd naar dit boek. Het was er een die in ieder geval nog op mijn te lezen lijstje stond. Ik had dan ook het geluk dit boek te winnen via een actie bij uitgeverij Moon Young Adult.

In augustus lezen we dus alle drie dit boek. Op 25 augustus zullen zowel Sanne van NLboekenrecensies, Nakita van Nakita’s Library, als ik onze recensies online plaatsen. Volg je nou wellicht niet ons alle drie? Geen paniek. Bij onze recensies verwijzen we naar elkaar zodat je geen mening hoeft te missen.

En lijkt het je leuk om ook mee te doen en dit boek in augustus te lezen? Schroom niet en doe vooral mee. Laat jouw recensie dan achter onder het artikel van mijn recensie op 25 augustus en deel jouw mening.

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *