Books and…Blogplanning Augustus

IMG_4775

Ik zag het al vaker voorbij komen op diverse blogs: Een blogplanning. Heeft dat nou meerwaarde? En zo ja, wat dan? Ik bedacht me dat het wellicht voor mezelf, maar ook voor mijn volgers enige houvast biedt. Ze weten welke boeken ik die maand zal lezen, en mogelijk zal recenseren. Verder hebben ze ook een idee van de blogartikelen waar ik mee bezig ben. Ik dacht, waarom niet. Waarom probeer ik het ook niet eens een keer. De maand augustus wordt dan ook de proef op de som. Gaat een blogplanning mij en mijn volgers bevallen en is het voor herhaling vatbaar of eens maar nooit meer. 

Welke boeken wil ik in de maand augustus sowieso lezen?

Het is van te voren nooit helemaal te voorspellen want een maand gaat brengen. Een planning is dan ook niet waterdicht en er moet ruimte zijn voor aanpassingen en afwijkingen. Ik ga daarom mijn maand ook niet helemaal vol plannen, maar er zijn wel een aantal boeken die ik sowieso wil lezen.

thumbnail_IMG_5817

Did I mention I love you? – Estelle Maskame

Dit is het boek van de maand augustus voor mij, Sanne van NLboekenrecensies en Nakita van Nakita’s Library.

thumbnail_IMG_5819

Het meisje op de foto – Carina Bergfeldt

Dit boek ontving ik als recensie exemplaar van uitgeverij A.W. Bruna, waarvoor nogmaals dank

thumbnail_IMG_5818

Nooit verliefd worden (calander girl) – Audrey Carlan

Dit boek ontving ik van bol.com. Sinds kort ben ik recensent voor bol in de categorie chicklit. Dit houdt in dat ik regelmatig een boek van hun ontvang en mag recenseren. De afspraak is alleen dat ik de recensie pas op mijn blog mag delen, zodra zij hem op die van hun hebben geplaatst.

Recensies

Ik hoop bovenstaande boeken ook te kunnen recenseren en plaatsen in augustus. Verder heb ik ook nog andere recensies klaar staan, dus wellicht gaan jullie deze ook nog voorbij zien komen en augustus.

Blogartikelen en agenda

Op 7 augustus ga ik samen met een vriendin naar de Deventer boekenmarkt. Ik ga daar voor het eerst heen dus ik ben heel benieuwd. Uiteraard hoop ik daar mooie boeken te scoren. Van mijn ervaring daar zal ik een mooi artikel schrijven. Ook heb ik voor de maand juli weer een book haul gemaakt, die jullie in de eerste week van augustus kunnen lezen.  Dit kunnen jullie sowieso verwachten in augustus.

Wat is jullie planning voor augustus? En wat vinden jullie van een blogplanning? Ervaren jullie dit als prettig of maakt het jullie niet uit?

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *