Books and… Book haul 2016 #juli

paper-1100254_640

Het is inmiddels alweer augustus dus tijd om de balans voor de maand juli op te maken. Het was een goede maand wanneer we het hebben over nieuwe aanwinsten. De volgende boeken kreeg ik van uitgevers of won ik:

image

Voor de val  van Noah Hawley ontving ik van uitgeverij Boekerij. Ik hoop deze binnenkort te lezen.

Het meisje op de foto  van Carina Bergfeldt ontving ik van uitgeverij A.W. Bruna. Deze staan op mijn te lezen lijstje voor de maand augustus.

Je loog tegen mij  van Jessica Ruston ontving ik van uitgeverij Boekerij. Voor mijn recensie van dit boek klik je hier.

Verborgen van Karin Slaughter won ik via een facebookactie.

Ook kocht ik de nodige boeken of kreeg ik deze van mijn man of moeder:

image

Tweedehands vleugels  van Vanessa Gerrits. Dit boek kocht ik bij haar boekpresentatie nadat ik dit boek als ebook recensie exemplaar mocht ontvangen van haar uitgever. Lees hier mijn recensie van Tweedehands vleugels.

Het meisje in de trein van Paula Hawkins kreeg ik cadeau van mijn man. Dit boek hoop ik snel te lezen.

De vrouw die door het vuur ging  van Manda Scott kreeg ik ook van mijn man. Ook deze hoop ik snel te kunnen lezen.

Huidpijn van Saskia Noor kocht ik op de dag dat deze uit kwam. Ik heb erg genoten van dit boek. Lees mijn recensie hier.

Ik geef je de zon van Jandy Nelson kocht ik nadat deze in paperback formaat werd uitgebracht. Ik las goede recensies over dit boek en ben er dan ook erg benieuwd naar.

De verdwenen hoofdredacteur  van Anna Friedrich sprak mij alleen al aan door de cover. Ik ben onwijs benieuwd naar dit boek. Hij lijkt mij echt super.

Grote kleine leugens  van Liane Moriarty stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ook van dit boek vind ik de cover echt prachtig. Dit boek kreeg ik van mijn moeder.

Liefde en gelato  van Jenna Welch kocht ik zelf. Het verhaal lijkt me heerlijk weglezen en de cover sprak mij aan door zijn eenvoud.

Eenzaam en extreem ver weg  van Kate Ling zat in de Celebrate Books box van de maand juli.

En wat waren jullie aanwinsten van de maand juli? En hebben jullie al boeken gelezen van mijn book haul? Wat vonden jullie ervan?

-x-

4 thoughts on “Books and… Book haul 2016 #juli

  1. Persoonlijk vind ik het altijd prettig om boeken te scoren in tweedehands zaken en op rommelmarkten. Ben wel benieuwd naar de boeken van Karin Slaugther, schijnt een goede auteur te zijn maar heb nog nooit de tijd gehad een boek van haar te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *