Boek van de maand september ’16

books-1439321_640

In tegenstelling tot de maand juli, is het boek van de maand augustus ons veel beter bevallen. Gelukkig want anders hangt er gelijk een negatieve stempel op dit topic.

Voor de maand september heb ik, samen met Sanne van Nlboekenrecensies en Nakita van Nakita’s Library een keuze gemaakt voor het nieuwe boek van de maand, september. Het genre is geworden Thriller. En de keuze voor het boek is geworden…..

thumbnail_FullSizeRender (7)

De verbeelding – Harlan Coben

Voormalig special forces-pilote Maya Calloway ziet tijdens haar werk iets onmogelijks. Op de nanny cam speelt haar tweejarige dochter Lily thuis met haar man Joe. Maar die is twee weken eerder bruut vermoord. Verbeeldt ze het zich? Ze zou het zo graag willen, maar het kan gewoon niet waar zijn.

Dit boek stond op ons verlanglijstje dus we zijn erg benieuwd ernaar. Op 25 september zullen wij alledrie onze mening plaatsen op onze blogs en de bijbehorende social media pagina’s.

Lijkt het je leuk mee te doen aan het boek van de maand? Lees het boek dan met ons en laat jouw recensie achter onder die van een van ons. Veel plezier!

-X-

One thought on “Boek van de maand september ’16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *