Books and… Wrap up Augustus ’16

pencil-308509_960_720

Iets aan de late kant, maar het is inmiddels september alweer. Tijd voor een wrap up van de maand augustus.

De afgelopen weken heb ik als enorm druk ervaren, maar waar dat nou precies aan ligt, ik heb geen idee. Voor mijn gevoel loop ik van hot naar her en heb ik nauwelijks tijd voor mezelf helaas. En dus ook voor lezen is er minder tijd. Gelukkig heb ik mij wel aan mijn leesplanning kunnen houden. Maar ik had graag wel wat meer gelezen. Hopelijk komt alles snel in rustiger vaarwater zodat ik mij ook weer lekker kan storten op het lezen. 

In augustus wilde ik in ieder geval drie boeken lezen, waaronder het boek van de maand. Deze drie boeken heb ik kunnen lezen:

thumbnail_IMG_5817

Did I mention I love you? – Estelle Maskame

Dit was het boek van de maand van mij, Sanne en Nakita. In tegenstelling tot het boek van de maand juli, is dit boek wel goed bevallen.

Lees hier mijn recensie van Did I mention I love you?

thumbnail_IMG_5819

Het meisje op de foto – Carina Bergfeldt

Dit boek mocht ik als recensie exemplaar ontvangen van A.W. Bruna uitgevers. Waarvoor nogmaals dank. Ik heb, zeker voor mijn doen, lang over dit boek gedaan. Ik kwam er helaas niet goed in en het lezen ervan stond me nogal tegen.

Lees hier mijn recensie van Het meisje op de foto.

thumbnail_IMG_5818

Nooit verliefd worden (calander girl 1) – Audrey Carlan

Dit boek mocht ik lezen als recensent voor Bol.com. Dit boek vond ik geweldig. Heerlijke chicklit die nog lang is blijven na sudderen. Ik kan dan ook niet wachten de volgende maanden te lezen, maar ik heb ook nog andere boeken die ik moet lezen. De recensie is al een tijdje klaar, maar die kan ik pas plaatsen zodra Bol.com hem ook heeft geplaatst, dus nog even geduld.

Hopelijk lukt het mij snel weer wat meer rust te vinden. Dit zal het lezen ook ten goede komen denk ik.

Wat lazen jullie in augustus?

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *