Boek van de maand oktober ’16

books-1439321_640

Na een succesvol boek van de maand september, gaan we weer lekker door met het boek van de maand oktober. Wederom doe ik dit in samenwerking met Nlboekenrecensies en Nakita’s Library.

Voor de maand oktober hebben we gekozen voor:

57865152416ae1.61272241

De laatste deelnemer – Alexandra Olivia

De laatste deelnemer van Alexandra Oliva is een razendspannend boek dat perfect is voor fans van Wie is de mol? en Expeditie Robinson. Twaalf kandidaten nemen deel aan een realityprogramma waarin ze moeten zien te overleven in de wildernis in het noordoosten van de VS. In het begin zijn de opdrachten vrij onschuldig, maar ze worden steeds heftiger. Dan volgt de ultieme test: in je eentje een tijdlang overleven in de wildernis.

Een deelneemster wordt steeds fanatieker, maar ze weet niet wie ze kan vertrouwen. Bij de laatste uitdaging raken haar reserves op en kan ze steeds minder goed realiteit van waan onderscheiden. Dan ontmoet ze een tiener die haar een wel heel onwaarschijnlijk verhaal vertelt. Of vertelt hij de waarheid? Zal ze hem vertrouwen?

De laatste deelnemer leest als een achtbaanrit: je móét verder lezen om te weten hoe het afloopt. Het is een psychologische roman. Net zo verslavend als een spannende tv-serie! Ook voor fans van The Hunger Games.

Bron: Ambo Anthos uitgevers. 

Ik ben razend benieuwd naar dit boek. Vanaf het moment dat ik de aankondigingen zag op internet, trok het boek me al aan. Nu kan ik het eindelijk lezen en recenseren.

Lijkt dit boek jullie nou ook zo leuk en interessant? Doe dan vooral mee aan deze leesclub. Op 25 oktober plaatsen zowel ik, als Sanne van Nlboekenrecensies en Nakita van Nakita’s Library, onze recensies online. Jouw mening kun je dan gemakkelijk delen onder die van ons.

Alvast veel plezier met deze leesclub en hopelijk doen jullie gezellig mee en lees ik jullie mening ook over een aantal weken.

Update: in verband met familieaangelegenheden van een van ons drieën komt het boek van de maand oktober en november, in groepsverband te vervallen. Indien mogelijk zullen de overige 2 leden hun recensie wel plaatsen binnenkort. Alvast bedankt voor jullie begrip.  

-X-

One thought on “Boek van de maand oktober ’16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *