Recensie: Laat me sterren zien – Lizzie van den Ham

Laat me sterren zien

Korte Inhoud

Tori is vastbesloten om een nieuw leven te beginnen, ver weg van haar bemoeizuchtige ouders. En wat is er dan handiger dan verhuizen naar een plek miljarden kilometers verderop? Ze heeft haar hele leven als rijke ambassadeursdochter op de planeet Mars gewoond, maar de stageplaats die ze accepteert bevindt zich op een ruimtestation vlakbij Saturnus. Ideaal dus!

Waar Tori echter geen rekening mee heeft gehouden, is dat een nieuw leven beginnen zonder met de geesten van het verleden af te rekenen niet zo gemakkelijk is. Na een vreselijke ervaring met een jongen die geen ‘nee’ wilde horen, is ze nog steeds bang voor mannen die al te veel belangstelling voor haar hebben. En laat Alen Novak, het sexy hoofd van de beveiligingsdienst, nou net interesse in haar tonen… ook al is hij net zo arrogant als aantrekkelijk. De ideale schoonzoon is hij in elk geval niet, dankzij zijn duistere verleden.

Zal Tori erin slagen om haar hart weer voor iemand open te stellen die het echt verdient? 

Mijn mening

Allereerst wil ik Dutch Venture Publishing bedanken voor het digitale recensie exemplaar van dit boek.

Laat me sterren zien is het tweede boek dat ik lees van deze auteur. Het vorige boek was mij goed bevallen dus ik was erg benieuwd naar dit boek.

In het begin schrok het boek mij nogal af omdat ik erachter kwam dat het boek zich als het ware in een andere dimensie afspeelt, een andere tijd. De toekomst. En dat is nou juist het thema waar ik helemaal niet van hou.

Maar het boek heeft mij blij verrast. Het is een heerlijke, hete en grappige chicklit die je als het ware verslind. Letterlijk, want de stomende scenes gaan je niet in de koude kleren zitten. Het is een redelijk standaard verhaal, maar Lizzie weet hier een eigen twist aan te geven waardoor het toch een eigen verhaal.

Een vermakelijke chicklit met een eigenzinnige twist.

star-678038_640star-678038_640star-678038_640star-678038_640

Laat me sterren zien

ISBN e-book: 9789463181112. Uitgeverij: Dutch Veture Publishing Verschijningsjaar: 2016 Aantal pagina’s op mijn e-reader: 198.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *