Books and…Blogtour

Op 8 november verschijnt het nieuwe boek van Suzanne Vermeer, Lawinegevaar. Op dit boek onder de aandacht te brengen organiseert A.W. Bruna uitgevers een blogtour waarvan ik mag deelnemen. Waarvoor dank.

lawinegevaar

Chantal Donkers breekt definitief door als strafrechtadvocate na het winnen van een zaak die vol in de aandacht van de media staat. Ineens hoort ze bij ‘de groten’ en is ze een graag geziene gast in nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Dat de roem ook een keerzijde heeft, ontdekt ze als ze te maken krijgt met een stalker.
Om even te ontsnappen aan alle stress en drukte boekt Chantal een skivakantie naar Zwitserland met haar vriend Niels. Maar een week voor vertrek gaat ’s avonds de deurbel. Er staat een meisje op de stoep dat beweert de dochter te zijn van Chantals jongere zus Amber. De zus met wie ze al ruim tien jaar geen contact meer heeft. Het meisje stelt zich voor als Fenna en stapt naar binnen met de woorden: ‘Mama zegt dat ik bij jou veilig ben.’

Vanaf 8 november zullen verschillende bloggers hun mening geven over dit boek. Op 11 november zal mijn recensie online verschijnen. De blogplanning ziet er als volgt uit:

8-11

Wendy

VrouwenThrillers

9-11

Corina

Samenlezenisleuker

10-11

Noëlle

Deleestrein.blogspot.nl

11-11

Kimberley

De boekentrommel

12-11

Marjo

Leestafel

13-11

Kristie

Kristie’s Letterwereld

14-11

Moon

Mustreads or not!

15-11

Patricia

Donderdesign

Op deze manier mis je niks van onze mening en blijf je op de hoogte van het nieuwste boek van Suzanne Vermeer. Lijkt dit boek je nou ook leuk? Bestel deze dan snel vanaf 8 november en laat mij dan ook vooral weten wat jij er van vond.

Alvast veel plezier!

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *