Win het boek Lege kamers van Susanne Koster

step0003

Ja, daar is hij dan, de eerste winactie in 2017. En wat voor een. 

Onlangs heb ik mijn recensie met jullie gedeeld van het boek Lege kamers  geschreven door Susanne Koster.

Voor mijn recensie klik hier.

Namens de auteur zelf, mag ik een exemplaar van dit boek weggeven aan een van mijn volgers.

lege-kamers

Lege kamers

Na een traumatische gebeurtenis verhuist Venita met haar broer en ouders vanuit een klein dorp naar het grote Amsterdam. Ze is er bijzonder eenzaam, tot ze Camila leert kennen. Camila is dominant, maar met haar kan Venita tenminste praten over het allesoverheersende schuldgevoel dat ze maar niet kan loslaten. Venita vindt dat zij boete moet doen voor haar verleden. En Camila is het daarmee eens.

Hoe maak je kans op het boek?

 • Volg mijn blog (dat doe je vermoedelijk al, anders wist je niet van deze actie af)
 • Volg me op facebook of instagram (klik op de sidebar om er direct heen te gaan). Is je naam op facebook of instagram anders dan hier? Laat me dan ook weten onder welke naam je mij volgt
 • Je bent woonachtig in Nederland of België
 • Het delen van deze actie op facebook of instagram hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd
 • Laat onder dit bericht (dus niet op facebook of instagram, maar hier) weten dat je graag kans maakt op dit boek
 • Meedoen kan tot en met 15 januari 2017 (mijn verjaardag!) 24.00 uur
 • Op 16 januari maak ik de winnaar hier bekent en deze zal ook een mail ontvangen
 • De winnaar dient uiterlijk 20 januari een reactie terug te geven voor de verdere afhandeling. Gebeurt dit niet, ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen

Veel succes allemaal!

En de winnaar is: Heleen van der Velde. GEFELICITEERD! Je heb een mail ontvangen. Graag ontvang ik jouw gegevens uiterlijk 20 januari.  

-X-

30 thoughts on “Win het boek Lege kamers van Susanne Koster

 1. Ik doe graag mee want ik heb “Lege Kamers” op mijn verlanglijstje staan! Het lijkt me een spannend boek en ben benieuwd.

 2. Ik doe graag mee voor dit boek waar ik al veel goeds over gehoord heb en een prachtige cover heeft. Gedeeld op fb en instagram en volgen doe ik al even ☺️

 3. Ik doe graag mee voor dit spannende boek. Ik verjaar ook in januari, de 20 ste, zou een mooi vroeg verjaardagscadeau zijn!! Voor u alvast proficiat met uw verjaardag!!

 4. Wow wat gaaf. Dit boek klinkt echt super goed. Wat zou het leuk zijn om dit boek te winnen. Een leuke verrassing voor het nieuwe jaar goed te beginnen.

 5. Leuke actie. Ik doe graag mee, omdat ik mezelf hen voorgenomen meer tijd vrij te gaan maken in 2017 voor het lezen van boeken. Ik heb daar vorig jaar te weinig tijd voor gehad. Het eerste boek heb ik inmiddels al uit, dus ik ben toe aan een nieuw leuk boek!

 6. Natuurlijk volg ik je al, ik lees graag recensies, meningen en tips van bloggers!! Altijd fijn om uiteenlopende meningen te lezen toch. Ik doe graag mee met deze interessante winactie!

 7. Volg je op FB en Bloglovin dus doe graag mee! En heb het gedeeld op Twitter. Zeker lijkt me een super verhaal! Dus wil ook graag meedoen en een kans maken op dit spannende boek Lege Kamers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *