Books and… review about other stuff Dekbed Discounter

Onlangs ontving ik een super leuke mail van een medewerker van de webshop Dekbed Discounter. Ze waren onder de indruk van mijn blog en recensies en hadden een leuk verzoek. Of ik een artikel naar keuze van hun website zou willen testen en recenseren. Hoe leuk is dat! Ik was dan ook echt even sprakeloos. Even was ik in tweestrijd, ik blog tenslotte over boeken en boekgerelateerde zaken. Hoe ga ik een website als Dekbed Discounter hierin verwerken? Gelukkig zag ik dat zij ook super mooie plaids verkopen. En zeg nou zelf, hoe lekker is het om met je boek, te liggen op de bank, onder een lekker warm, zacht dekentje en zo jouw ideale leesplek te kunnen creëren?

Ik besloot op hun verzoek in te gaan en koos voor een taupe kleurig plaid van het merk Home Living. De dag erna was hij al binnen. Netjes verpakt zodat hij onbeschadigd is bezorgd. Zodra ik het plaid had uitgepakt, kwam ik erachter hoe heerlijk zacht hij wel niet is. Bij een plaid denk ik altijd aan een simpel kleedje met van die franjes eraan, maar dit is wel even het andere werk. Zo zacht als een berenvel is een mooie, warme kleur.

plaid

Zeker met het gure weer van nu echt een musthave. Ik heb dan ook al de nodige uurtjes doorgebracht onder het plaid met mijn boeken.

Ook mijn tweejarige zoontje heeft hem inmiddels goedgekeurd.

plaid-toby

Buiten het feit dat hij lekker ligt, ziet hij er ook leuk uit. Als ik hem niet gebruik berg ik hem op in mijn tafeltje.

plaid-tafeltje

Ik kan dus wel concluderen dat ik erg tevreden ben over dit product en ik zou deze dan ook aan iedereen, met name de knusse lezers onder ons, willen aanbevelen.

Helaas kwam ik tot de ontdekking dat het plaid niet meer beschikbaar is in de kleur die ik heb uitgekozen en kan ik die link niet delen met jullie. Wel is hij er in diverse andere kleuren en ze zijn ook nog eens erg leuk afgeprijsd:

Brown

Sand

Cream

Voor alle overige spreien klik hier.

Grijp dus snel je kans en shop deze musthave voor een mooie prijs. Snelle levering en voldoende betaalmogelijkheden.

Ik wil Dekbed Discounter bedanken voor het mogelijk maken van deze kans. 

DE MOOISTE EN GOEDKOOPSTE DEKBEDDEN!

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *