Win twee thrillers uit mijn boekenkast!

step0003

Zoals veel van jullie weten ben ik over twee weken uitgerekend van mijn tweede kindje. Mijn uitgerekende datum is 4 maart. Een super spannende en drukke tijd ligt in het verschiet.

ooievaar

Nu leek het me een leuk moment voor een nieuwe winactie. Ik heb deze winactie eerder ook gedaan voor mijn facebookvolgers, maar nu maak ik heb beschikbaar voor al mijn volgers.

Jullie maken namelijk kans op twee thrillers uit mijn eigen boekenkast. Op deze manier gaan er geen boeken verloren, ze krijgen immers een nieuw onderkomen. Tegelijkertijd is er weer meer plaats in mijn boekenkast voor nieuwe boeken. Een win-win situatie dus. Welke thrillers dit zijn blijft een verassing.

Zoals eerder gezegd ben ik op 4 maart uitgerekend. Raad jij nou op welke dag ik daadwerkelijk beval? Dan maak je kans op de twee boeken. Ben je de enige die het goed heeft, ben je automatisch de winnaar. Zijn er meerderen, dan zal ik loten.

Hoe maak je kans?

 • Volg mijn blog en like mijn facebook en / of instagram pagina
 • Laat onder dit bericht hier op mijn blog je reactie achter met op welke datum jij denkt dat ik beval.
 • Je bent woonachtig in Nederland of België.
 • Je kan je gok doorgeven tot en met 28 februari. Mocht ik eerder bevallen dan vervalt deze datum uiteraard.
 • Na de bevalling zal ik zsm doorgeven dat ik ben bevallen en zal ik een winnaar bekend maken hier op de pagina en deze zal een mail ontvangen. Vul daarom een geldig mailadres in wanneer je jouw antwoord plaatst.

Veel succes allemaal!

Inmiddels kan ik melden dat ik op 2 maart ben bevallen van een gezonde dochter genaamd Rowan. Het was een zware bevalling maar ze doet het super goed. 

Ik zag dat er 3 personen waren die de datum goed hadden. Ik zal zo snel mogelijk een naam loten en de winnaar bekend maken. 

***Update***

Uit de loting is de volgende winnaar gekomen:

Ingrid Simons

Van harte gefeliciteerd. U heeft een mail ontvangen. Graag ontvang ik uiterlijk 13 maart een reactie. Bij uitblijven hiervan zal ik een nieuwe winnaar loten. 

-X-

 

27 thoughts on “Win twee thrillers uit mijn boekenkast!

 1. 27 februari! Succes met de laatste loodjes 😉 zo ver als jij nu bent is onze zoon niet blijven zitten 😝 die was er 3 weken voor m’n uitgerekende datum haha!

 2. Ik denk dat je 2 maart gaat bevallen, hoop dat alles goed gaat
  Mijn dochter gaat 21-2 bevallen ivm omstandigheden, is officieel 13 maart uitgerekend
  Heel veel succes met de bevalling x

 3. 1 maart is een mooie dag om te bevallen 🌸🎀🌺 ik wens je een fijne supersnelle bevalling, en natuurlijk goede gezondheid voor jou en je baby….en denk nog maar niet aan de puberteit 😫😘

 4. Alvast een welgemeende proficiat…. en ja nog even met het bolle buikje rondlopen kan ook zwaar wegen, maar nadien zal jouw tweede kindje teder in je armen liggen….
  Wanneer🤔 Ik gok op 4 maart, waarom…. tja zoals iedereen, een gokje !! Alvast veel liefs en sterkte bij de bevalling,
  Anne T

 5. Om te beginnen: heel veel succes met de laatste loodjes 🙂 En dan nu……….over naar je bevaldatum. Ik kies voor 5 maart omdat dan mijn kleinzoon 10 jaar wordt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *