Nieuw logo en nieuwe categorie!!!

Zoals veel van jullie wellicht al hebben gezien is mijn blog voorzien van een nieuw logo! Ik ben er super blij mee en ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden.

Een nieuw logo is er niet zomaar. Ik heb namelijk een nieuwe categorie toegevoegd aan mijn blog: Mommy Stories.

Sinds de geboorte van mijn tweede kindje merk ik dat het mij ook erg leuk lijkt hier soms wat over de schrijven. Het moederschap, de ups en down, leermomenten en ga zo maar door. Vandaar de toevoeging op mijn blog. Uiteraard blijf ik ook gewoon bloggen over mijn gelezen boeken en andere boekgerelateerde artikelen. Dat zal niet veranderen. De categorie Mommy Stories zal hooguit een aanvulling dan wel afwisseling zijn.

Hopelijk vinden jullie het leuk!

Liefs,

-X-

One thought on “Nieuw logo en nieuwe categorie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *