Red de ‘lastige vrouwen’ uit ‘In het water’ en win een uniek vooruit-exemplaar!

Op 2 mei aanstaande verschijnt het nieuwste boek van Paula Hawkins, de auteur van de bestseller Het meisje in de trein. Haar tweede boek heet In het water.

De #1 bestsellerauteur van Het meisje in de trein is terug met een verslavende thriller vol psychologische spanning.

Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood tegemoet. Ze zijn niet de eerste vrouwen die ten prooi vallen aan deze donkere wateren, en hun dood veroorzaakt een golf van onrust over de rivier en zijn geschiedenis.

De vijftienjarige dochter van Nel blijft alleen achter. Daarom moet Nels zus, Jules, terugkeren naar het stadje dat ze jaren geleden de rug heeft toegekeerd. Voorgoed, dacht ze toen.

In dezelfde hypnotiserende stijl als Het meisje in de trein, waarmee Paula Hawkins miljoenen lezers wereldwijd wist te raken, ontspint zich een verbluffend en gelaagd verhaal dat zich afspeelt in een kleine gemeenschap, waar pijnlijk duidelijk wordt dat herinneringen niet te vertrouwen zijn…

Kijk uit voor diepe wateren, je weet nooit wat zich onder de oppervlakte bevindt.

Bron afbeelding en tekst: A.W. Bruna 

Ter promotie van dit boek heeft A.W. Bruna een te gekke actie op handen gezet. In diverse grote steden kun jij de ‘Lastige vrouwen’ uit dit boek uit het water redden. Red de barbie versies van Libby, Katie, Lauren en Nel uit het water en je zal er een uniek vooruit-exemplaar van het boek aan vast vinden. Zo kun jij het boek al lezen voordat deze officieel verschijnt!

Via deze video vind je meer informatie.

Volg A.W. Bruna via deze link op facebook om zo als eerste op de hoogte te zijn van hints.

Happy Fishing!

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *