Win boeken voor de liefste mama!

===== Win =====

Zoals jullie wellicht hebben gezien stond ik vandaag mijn boekenkast te inspecteren omdat ik bijna een weekje op vakantie ga. Ik kwam tot de conclusie dat mijn boekenkast echt te vol werd en besloot dus wat op te ruimen. Maar ja, wat mij betreft een doodzonde; boeken weggooien doe je niet! Eeuwig zonde. Zo ontstond deze winactie. Ik heb eerder boeken verloot uit mijn eigen boekenkast en met Moederdag voor de deur besloot ik dit nogmaals te doen.

Je kunt nu namelijk de drie afgebeelde boeken winnen voor jouw moeder! Hoe leuk is dat op de valreep nog even. Maar let op, Moederdag is al bijna, dus dit wordt een supersnelle winactie.

Hoe maak je kans om te winnen:

 • Volg me op facebook en/of Instagram. Volg je me met een andere naam dan je eigen naam, vermeld dat dan even in je deelname.
 • Het delen van deze actie is lief, maar niet verplicht
 • Laat in een reactie hieronder weten waarom jouw moeder dit pakket verdient.
 • Je bent woonachtig in Nederland
 • Meedoen kan tot en met donderdag 11 mei 20.00 uur. Daarna zal ik een winnaar kiezen. Deze maak ik hier bekend en hij of zij ontvangt een e-mail met de verdere afhandeling. Het zou mooi zijn als je direct je mail leest, dan kan ik het pakket nog verzenden op vrijdag voor mijn vakantie en is de prijs afgeleverd voor Moederdag. Reageer je later zal het pakket ook later verzonden worden.

Veel succes!

En de winnaar is Saartje Ndangi! Gefeliciteerd. Je hebt een mail ontvangen! 

-X-

7 thoughts on “Win boeken voor de liefste mama!

 1. Voor mezelf als mama, helaas om meerdere redenen niet echt. Onze naam op fb is Monique en Chris.

  Groetjes Monique

 2. Heel graag voor mijn lieve mama! Ze staat altijd klaar, terwijl ze het zelf druk genoeg heeft. Maar ondanks dat helpt ze me waar ze kan al maanden (ben al maanden ziek).

 3. Ik zou graag winnen voor mijn mams omdat ze de aller-leukste, aller-liefste, aller-tofste en boven al de aller-gekste-grappigste moeder is van de hele wereld, die mij echt ALTIJD aan het lachen kan krijgen.. van haar is er maar 1! Uniek en bijzonder en just Love her!!

 4. Ik zou dit echt heel graag willen winnen voor mijn super lieve mama. Ze staat altijd voor me klaar en helpt me altijd zo goed zelfs als ze erg druk is kom ik altijd op de eerste plaats.
  Mijn naam op instagram is books_britt

 5. Voor mijn lieve moeder!
  Ze is net zo’n boekworm als ik en ze zou het super leuk vinden om boeken te krijgen met Moederdag als toevoeging van het genen dat ik natuurlijk al voor haar heb😊
  Ze staat altijd voor me klaar en luistert altijd ook al vind ze het totale onzin waar ik het over heb. Ze is de allerliefste van de hele wereld !!! Zou niet weten wat ik zonder haar moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *