Books and… Bloggers Lunch met Mirjam Hildebrand

Afgelopen zondag 21 mei had ik de eer om samen met nog een aantal bloggers te lunchen met Mirjam Hildebrand, auteur van het boek Voorlopers, welke in juni zal verschijnen en Sharida van Wageningen, marketing medewerker bij uitgeverij Kluitman. Tijdens deze lunch konden wij persoonlijk kennis maken met Mirjam en haar de hemd van het lijf vragen.

Maar eerst moest ik er natuurlijk heen. En dat viel niet mee voor iemand die zelden tot nooit meer met het openbaar vervoer reist. I know, shame on me, maar ik moest het allemaal weer even opnieuw uitvogelen. En zoals het een groentje betaamt, miste ik mijn station omdat ik niet goed zat op te letten en moest ik een deel terug reizen, alvorens op de juiste bestemming aan te komen. Het Tolhuistuin in Amsterdam.

Altijd een beetje spannend om mensen te ontmoeten die je niet kent, maar gelukkig was iedereen erg vriendelijk en sociaal. Zo ook Mirjam. We konden haar echt een beetje leren kennen. Mirjam is werkzaam in de psychologie en werkt voornamelijk met kinderen. Tijdens een ziektebed ontdekte ze haar grote liefde voor schrijven en zo werd het boek Voorlopers geboren. Echter is dit niet het eerste boek dat ze schreef. Meerdere kinderboeken van haar zijn uitgebracht en met name het boekje Rumme rups werd zeer goed ontvangen.

Om zichzelf te ontwikkelen deed Mirjam mee aan diverse schrijfwedstrijden waarvan ze er meerdere won. Ook heeft ze mee gedaan aan het zogenaamde Crowed writing samen met auteurs Judith Visser en Johan van den Ende.

Voorlopers is haar eerste young adult boek en zal in juni worden uitgebracht bij uitgeverij Kluitman.

Over Voorlopers

De vijftienjarige Emma voelt zich ‘anders’: ze voelt, hoort en weet meer dan andere mensen. Wanneer de mysterieuze Philana haar vertelt dat Emma’s vader – die ze al ruim twee jaar niet meer heeft gezien – deel uitmaakt van een groep mensen die zich Voorlopers noemen, besluit Emma met haar mee te reizen… Maar eenmaal in het bergdorp in Frankrijk, waar de  Voorlopers zich gevestigd hebben, blijkt haar leven nog gecompliceerder te worden. Is Emma zelf ook een Voorloper? Waarom wil haar vader niet dat ze de Voorlopers helpt? Wat is er met de ouders van Philana gebeurd? En wie probeert haar in de val te lokken?

Bron: Uitgeverij Kluitman

Wij hadden de eer allemaal een persoon gesigneerd exemplaar mee naar huis te nemen. Maar dat is nog niet alles. We mogen ook allemaal een of meerdere gesigneerde exemplaren weggeven via een winactie op je blog of groep. Hoe leuk is dat!

Hou mijn blog dus goed in de gaten en mis deze actie niet!

Het was ook enorm leuk om een aantal bloggers eens persoonlijk te ontmoeten en eindelijk eens een gezicht te hebben bij alle namen.

Mirjam en uitgeverij Kluitman, enorm bedankt voor deze mogelijkheid. Ik kijk erg uit naar het boek.

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *