Win de thriller Als twee druppels water – Anna Snoekstra

Jaaah…Daar is hij dan, de eerste van de drie winacties waar ik laatst over vertelde op mijn Instagram en Facebook pagina. In totaal mag ik drie winacties houden binnen de genres thriller, roman en young adult. In totaal mag ik vijf boeken weggeven namens diverse uitgeverijen. Super leuk natuurlijk.

Ik trap af met het genre thriller. Namens uitgeverij Harper Collins mag ik namelijk een exemplaar weggeven van het boek Als twee druppels water. Ik heb hem zelf al gelezen (recensie volgt snel) en ik vond het echt een goed boek.

Bron: Harper Collins

‘Ik ben Rebecca Winter, ik ben jaren geleden ontvoerd.’ In de zomer van 2003 verdwijnt de zestienjarige Rebecca Winter spoorloos. Elf jaar later pakt de politie een jonge zwerfster op die beweert Rebecca te zijn – en die inderdaad zo sprekend op het vermiste meisje lijkt dat de familie haar met open armen ontvangt. De vermeende verloren dochter neemt Rebecca’s leven over, slaapt in haar bed, omarmt haar moeder en vader, leert haar tweelingbroers kennen en haar beste vrienden. Hoe intensiever ze zich in haar rol inleeft, des te dieper dringt ze door in Rebecca’s gevoelswereld… en komt ze steeds dichter bij de dodelijke waarheid. 

Dit boek is echt de moeite waard om te lezen.

Hoe maak je kans om te winnen?

 • Volg mij via email (inschrijven kan aan de rechterkant, Facebook pagina of Instagram (gebruik je daar een andere naam als de naam waarmee je reageert voor de winactie, zet die er dan even bij)
 • Laat onder dit bericht hier op mijn blog weten dat je graag mee doet
 • Het delen van het bericht is lief, maar niet verplicht
 • Je bent woonachtig in Nederland of België
 • Mocht je gewonnen hebben reageer je binnen een week op mijn mail, anders moet ik een andere winnaar kiezen
 • Meedoen kan tot en met maandag 26 juni 2017 24.00 uur. Op dinsdag 27 juni zal ik de winnaar hier bekend maken en deze zal een mailtje ontvangen omtrent de verdere afhandeling.

Veel succes!

En de winnaar is…..Lynn! Gefeliciteerd. Je hebt een mail ontvangen. Stuur je mij binnen een week jouw gegevens? 

Binnenkort volgt winactie 2 van 3!

-X-

85 thoughts on “Win de thriller Als twee druppels water – Anna Snoekstra

 1. Doe heel graag mee, klinkt als een boek dat je gelezen moet hebben. En de uitslag is op mijn verjaardag dus een beter cadeau dan een boek bestaat niet.

 2. Wow 😍! Doe heeeeel graag mee!
  Ben erg nieuwsgierig… deze stond al op mijn boeken-verlanglijst, maar nu na t lezen van jouw recensie kan ik niet wachten 🙈😂

 3. ik heb dit jaar de thrillers herontdekt, vroeger las ik niet anders, maar ben nu ook meer geïnteresseerd in andere genres. Maar oude liefde roest niet, dus ik doe graag mee met deze winactie 🙂

 4. Ik doe graag mee. De een zegt dat het een geweldig boek is en de anders is er een stuk minder enthousiast over. Ik wil wel eens weten bij welke groep ik hoor.

 5. Oooh wat klinkt dit spannend en veelbelovend! Ik wil graag meedoen en ook een recensie schrijven als ik hem uit heb. Groet Marina

 6. Ik doe heel graag mee, ik heb al ergens een recensie gelezen en die persoon was, net als jij, van mening dat het een heel goed boek is: dat maakt mij natuurlijk meteen benieuwd!

 7. Door dit kleine stukje te lezen heb ik al het gevoel dat ik in een spannende film beland ben, fantaseer al een heleboel bijeen….spannend….

 8. ik doe super graag mee, lijkt me een heel spannend boek. Ik volg jullie al een tijdje op facebook en instagram, mijn instagram gebruikersnaam is sweetlillangel. Actie ook gedeeld

 9. Leuke tips hier bij de boekentrommel. Ook je blog en recensies zijn zeer inspirerend. Als twee druppels water lijkt me een verrassende thriller, doe dan ook graag mee. Volg je via facebook.

 10. Wat een toffe winactie. Ik ben dol op lezen en deze titel zou ik mij graag meester maken 😉 Ik hou je site in de gaten, leuk! X MAY

 11. Wauw wat een spannend stukje tekst die ik las ik wil erg graag deze boek lezen ik hou namelijk erg veel van spannende verhalen en ik ben benieuwd hoe dit verhaal verder afloopt.

 12. het lijkt mij een super gaaf boek en de korte inhoud belooft een heel spannend boek te zijn. Ik hou heel erg van lezen en het zou mij leuk lijken om een recencie over dit boek achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *