Books and…Unboxing the Celebrate Books box ‘Hidden Secrets’

Jaah…gisteren was het dan eindelijk zover. Mijn Celebrate Books box met het thema ‘Hidden Secrets’ kwam binnen. Geen leuker moment net voor je hem open maakt. Wat zou erin zitten? Welk boek is het?

Van te voren had ik een gokje gewaagd, ik dacht namelijk dat het het boek ‘Brieven aan de duisternis’ zou zijn.  Ik zat ernaast, maar het boek dat er wel in zat is echt een beauty. Lees je mee met mij ‘unboxing’?

Zoals ik net al zei, ik zat ernaast. Verkeerd gegokt. Maar het boek dat er wel in zat, bleek echt een streling voor het oog, wat een mooie cover! Het verhaal sprak mij ook direct aan.

Inkt – Alice Broodway

Leora leeft in een wereld zonder geheimen: alle ervaringen, mijlpalen en misstappen worden als tatoeages op je huid weergegeven, zichtbaar voor iedereen. Leora kan tatoeages ‘lezen’ : ze voelt de verhalen en emoties erachter. Daar zit niet iedereen op te wachten. Wanneer blijkt dat Leora’s vader niet was wie ze dacht dat hij was, komt haar hele leven – haar hele identiteit – op losse schroeven te staan…

Dit boek is uitgegeven bij Young & Awesome.

Naast het boek zit er een gesigneerde quotecard behorende bij het boek erbij.

Wat ik ook een verrassend item vond is het item van Behind the Pages. In de box zat namelijk ook de Bibliophile bodylotion. Hoe cool is dat?!

Ook zit er weer een prachtig goudkleurige boekenlegger in. Dit keer een vogeltje in een kooi.

Een echt onmisbaar item voor de  boekliefhebber is de mini totebag. Afkomstig van uitgeverij Young & Awesome. Ideaal want er past precies een boek in zodat je jouw favoriete boeken onbeschadigd overal mee naartoe kan nemen.

Ook zit er een kleine woondecoratie in, in de vorm van een houten uiltje. 

En als laatste zit er nog een boekenlegger met een zwarte veer in, geïnspireerd op de Six of Crows-serie, helemaal vanuit Hong Kong, gemaakt door Mandy van Fangirl Fantasy Book, en een fan art sticker van Lucien en Elian uit de Hof van doorns en rozen-serie.b

Een mooie box toch? Hoe vinden jullie deze Celebrate Books box? Wil je er nou ook een ontvangen. Bestel dan snel jouw volgende box door hier te klikken.

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *