Books and…Vijf redenen waarom een serie boeken zo leuk is

Afbeelding afkomstig van pixabay

Het eerste deel in een serie boeken wordt vaak groots aangekondigd. De volgende delen zelfs nog meer. Maar waarom is een serie boeken nou zo leuk? Ik geef jullie vijf redenen:

  1. Een serie werkt verslavend, je moet dus steeds meer hebben om verzadigd te blijven. Maar zonder de nare bijwerkingen. Keep them coming please!
  2. Gedurende de serie leer je de personages steeds beter kennen en raak je aan ze gehecht. Soms voelt het alsof je ze al jaren kent.
  3. De spanning wanneer een nieuw deel verschijnt is heerlijk. En het gevoel zodra je het boek hebt is nog beter. Een boek waar je soms al maanden op wacht. Eindelijk kun je verder.
  4. Een excuus om nieuwe boeken te kopen. Het is tenslotte een serie. En een serie is pas een serie als je meerdere delen bezit. Snel dat volgende deel kopen dus
  5. Ze staan zo mooi in je boekenkast. Zeker wanneer alle covers hetzelfde zijn. Ware pareltjes.

Zijn jullie ook zo dol op series? En zo ja, welke serie is jullie All Time Favorite?

Liefs,

-X-

One thought on “Books and…Vijf redenen waarom een serie boeken zo leuk is

  1. Ik ben gek op series! Ben nu bezig in de Taylor Jackson serie van J.T. Ellison, ben in het derde van de in totaal 7 delen. Heerlijk om te weten dat er nog een paar boeken volgen! M’n all time favorite is toch wel de Millenium-trilogie van Stieg Larsson, zou zomaar kunnen dat ik die nog een keer ga lezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *