Books and… High Tea met Nathalie Pagie

Een aantal maanden geleden deed ik mee aan een recensie wedstrijd van Thrillerlezers. Na het lezen van het boek Casa Familia van Nathalie Pagie, moest je jouw recensie insturen naar Thrillerlezers. Nathalie koos uit alle inzendingen de winnende recensies. Klik hier om mijn recensie te lezen.

Blij verrast was ik toen ik in mijn mailbox het mailtje las dat mijn recensie was uitgekozen en dat ik met Nathalie Pagie aan de high tea mocht.

Op zaterdag 2 september was het eindelijk zover. Ik reisde af naar Breda om daar aan het tafeltje te mogen schuiven met alleen met thrillerfanaten.

Zodra ik de locatie binnenliep zag ik Nathalie al direct zitten. Samen met nog drie anderen vrouwen. Al snel had  ik door wat een leuke persoonlijkheid Nathalie is. Ze is vrolijk, relaxt en oprecht geïnteresseerd in anderen.

Casa Familia  is het vervolg op Paradijsvogels, waarin we eerder kennismaakte met het duo Tara en Diego. Ook in dit boek reist het koppel weer af naar een nieuw land en raakt verzeild in een wereld vol geheimen.

Nathalie debuteerde met het boek de Toneelclub. De basis van dit boek lag voornamelijk bij haar zelf. Zij heeft zich laten leiden door haar eigen leven en dit lag dan ook ten grondslag aan het verhaal.

Leuk om te weten is dat zij alweer druk bezig is met het derde boek rondom Tara en Diego en dat wij deze in april 2018 kunnen verwachten.

Wisten jullie dat Nathalie altijd onderzoek doet naar de locatie waarover zij schrijft en er zelfs altijd eens is geweest? Zij wil goed beslagen ten ijs komen wanneer zij een land of locatie gebruikt voor haar verhaal. Ik kan alvast verklappen dat het derde boek zich zal afspelen in Mexico.

Uiteraard heb ik mijn boeken even laten signeren. Lucky me!

Naast dat het enorm leuk was om Nathalie eens in het echt te spreken, vond ik het ook enorm leuk om de mensen achter Thrillerlezers eens te ontmoeten. Ink, Lilian en Miriam zijn stuk voor stuk onwijs aardige mensen met een grote passie voor boeken en dan met name thrillers. Er werden dan ook een hoop titels uitgewisseld en aanbevolen. Alsof mijn ‘To be read’ nog niet lang genoeg was haha. Bedankt meiden.

De high tea was werkelijk heerlijk met mijn grote favoriet de cheesecake. Man, wat was die lekker zeg.

      

Helaas moest ik iets aan de vroege kant vertrekken, omdat ik zo slim was om mijn auto te parkeren in een garage die na sluitingstijd niet meer toegankelijk was. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Ik heb genoten van de high tea en de aanwezige mensen.

Ik wil nadrukkelijk Nathalie. uitgeverij Boekerij, en de meiden van Thrillerlezers bedanken voor deze mogelijkheid. Het was een super middag die ik niet snel zal vergeten. En ik vond de vervolgdeal wel heel aanlokkelijk: Een High Wine.

  

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *