Recensie: Spelbreker – Cora Carmack

Korte inhoud

Dylan en Silas hebben niks met elkaar gemeen. Dylan doet er alles aan om iets voor iemand anders te betekenen zelfs als dit ten kostte gaat van haar zelf. Silas denkt alleen maar aan Football en heeft moeite zichzelf te beheersen. Toch brengt het lot hun samen. Twee personen die totaal niks met elkaar van doen hebben lijken iets in elkaar los te maken. Ze hebben elkaar nodig, toch?

Auteur

Cora Carmack groeide op n Texas maar woont nu in New York City. Haar tijd vult ze met schrijven, reizen en Netflix kijken. Hebban noemde haar debuut Losing it een boek dat je niet weg kan leggen.

Tegenpolen

In Spelbreker  lezen we mee met Dylan, een zelfbenoemde wereldverbeteraar, en Silas, een heetgebakerde football speler. Wanneer twee totaal verschillende gebeurtenissen ervoor zorgen dat juist deze twee op exact dezelfde plek belanden, een cel aan het politiebureau, lijkt het waar ze zijn wat ze zeggen: Tegenpolen trekken elkaar aan.

Ik mocht dit boek lezen als recensent in het genre chicklit voor het leesmagazine van bol.com. Lees daarom mijn hele recensie van Spelbreker hier. 

Spelbreker

ISBN: 9789021407067. Uitgeverij: Uitgeverij Q. Oorspronkelijke titel: All Broke Down. Vertaald door: Jeannet Dekker. Verschijningsjaar Nederlands: 2017. Aantal pagina’s: 315

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *