Win: 3x het boek Weg van jou

Het is weer tijd voor een leuke winactie! Onlangs las ik het boek Weg van jou van N.I. Monteny. Klik hier voor mijn recensie.

Terwijl alleenstaande moeder en eeuwige vrijgezel Helena op haar nichtjes past en een acute aanval van basorexie (De plotselinge drang om iemand te kussen) probeert te bedwingen, kust haar schoonzus Anouk op een bruiloft een man die niet de hare is. In een garderobekast. Patriarchen weduwnaar Bob rijgt ondertussen de internetdates aan elkaar en Helena’s zoon vraagt zich af of samenwonen met zijn vriendin wel zo’n goed idee was. Er raast een storm door de familie Van Antwerpen die de relatiekaarten stevig door  elkaar schudt. En dan is er nog dat telefoontje van een televisiezender.

Namens uitgeverij van Halewyck mag ik maar liefst 3 exemplaren van dit boek weggeven aan mijn volgers! Hoe leuk is dat.

Hoe maak je kans?

 • Volg mijn blog via mijn abonnement (zie sidebar), facebook, instagram of bloglovin (zie sidebar)
 • Laat onder dit bericht hier op mijn blog weten wat voor gek tikje jij wel eens hebt gehad.
 • Je bent woonachtig in Nederland of België en reageert met een geldig e-mailadres
 • Het delen van dit bericht is lief maar niet verplicht
 • Meedoen kan tot en met 11 december 2017 24.00 uur. De winnaars worden die week bekend gemaakt, hier op mijn blog en zal een mail ontvangen
 •  Als je een van de winnaars bent reageer je binnen 7 dagen op mijn mail, anders ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te kiezen.

Veel succes!

De winnaars zijn:

Mariska Zonneveld, Lore van Dun en Marcia! Gefeliciteerd. Jullie ontvangen een mail van mij. Gaarne ontvang ik binnen 7 dagen een antwoord. Anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen. Gefeliciteerd!

x

29 thoughts on “Win: 3x het boek Weg van jou

 1. Ben wel heel nieuwsgierig hoe deze puinhoop tot een oplossing komt, of niet….

  Mijn tic….ik wil alles lezen, etiketten, over een schouder gluren naar het artikel wat een ander leest, bij boodschappenbriefjes op de grond in de supermarkt, bedenken welk persoon daarbij zou kunnen horen, boodschappen in een mandje of kar bekritiseren in mijn hoofd (dat gaat wel ver haha)….die laatste is heel erg 🤔😬

 2. Poehhh.. lastige vraag zeg.. een gekke tic.. Ik ruik aan elk boek dat ik lees.. eigenlijk elke keer als ik hem weer pak en open sla, moet ik er even aan ruiken.. maar ik denk dat iedere booknerd dat stiekem wel doet.. ook raak ik in paniek als ik mijn boekenlegger kwijt ben.. ik heb 1 vaste en die gebruik ik al jaren.. en dat is de enige waar ik mee lees.. werkt gewoon tussen ons, Hahahah! Ik volg overal en op insta met HeavenLeighBooks!

 3. Ik doe graag mee maar dat gekke tikje ??? Ik zal er vast meedere hebben maar voor mij zijn ze gewoon denk ik ;-). Telt een half uur naar een stapel boeken staren voor ik beslis welke de volgende wordt mee?

 4. Kreeg pas veel later door dat ik een hekel heb aan vieze plakhanden. Zag elke dag weer op tegen het klaarmaken van fruithapjes voor mijn kinderen. Leve de potjes die toen kwamen😁

  1. Ben mijn tikje vergeten te melden. Ik ben dol op plastic zakjes met een zipper. Ik heb alle soorten en maten en gebruik ze maar koop er steeds weer nieuw bij. Heb er dus heeeeel veel maarja ieder heeft zo zijn eigen tik. Ben reuze nieuwsgierig hoe het af gaat lopen in het boek..

 5. Mijn tikje of speciale gewoonte:
  Als ik niet meteen in slaap val fantaseer ik een eigen romantisch verhaal aan elkaar met personages uit series of boeken, steeds met de nodige drama (want als het vanzelf gaat is er ook niet veel aan 🙂 )

 6. Een gekke tik voor een lootje ? Ik heb een noodzakelijke tic, denk ik . Ik krijg zodra ik mijn t-shirt uit en mijn nachtkleding aan heb gedaan voor ik naar bed ga om te lezen , altijd hevige kriebels op mijn rug op een plek waar ik net niet bij kan. Ik ga daarop altijd even schuren met mijn rug tegen de muur om het weg te krijgen. Overdag heb ik nergens last van , maar savonds dus wel noodzakelijk om even langs die muur te gaan anders kan ik zeker niet rustig lezen ,want uit zich zelf weg gaan doet het niet. Maar waarom de kriebels altijd komen ? Geen idee. Spanning om te gaan lezen ? haha . Mijn partner noemt het mijn boekentic.

 7. Leuke winactie! Ik maak heel graag kans op dit boek! Mijn raar tikje gebeurd vooral op mijn werk. Ik werk in een labo en al die bloedtubes met gekleurde stopjes moeten per kleur gesorteerd zijn! De stopjes gaan er wel als eerste af, maar ik kan er niet tegen als ze niet gesorteerd zijn!

 8. Volgens mij ben ik de 50 abbonnee 🙂 heb het in de email bevestigd.
  Gek tikje…. ik heb er een handje van om vaak zo een stopwoord te gebruiken…. waanzinnig – echt wel dat soort termen.
  Een andere tik is dat ik niet tegen bepaalde geluiden kan, kraken chips, pennen die aan en uit klikken, computer getik you name it. Maar ik ben er gelukkig achter gekomen dat dit gewoon ook een soort ziekte is.
  Verder toen mijn meiden klein waren maar al wel buiten de box konden spelen hadden ze aardig wat aan Duplo stenen. Ik rustte in de avond niet eerder als ik alle blokken had geteld ( en op kleur had gedaan)….. Maarre genoeg deels over mij:-) ik ga via FB daar was ik wel al lid deze toffe actie delen. x Jenneke

 9. Ik heb wel een paar tikjes gehad. Stappen tellen toen ik jonger was. Al jaren houdt ik lijstjes bij, dat is toch wel mijn grootste tik

 10. Alles op kleur eten zoals M&m. Eerst alle groene, gele, blauwe, rode oranje en dan de bruine als laatste. Ook doe ik dit met nibbit chips. Kan ze echt niet door elkaar eten

 11. Mijn opvallendste tik is dat ik tegen alle vogels praat die ik op straat tegen kom. Ik wens de ganzen in het park goedemorgen, zwaai naar de eenden ietsje verderop en zeg de duiven dat ze voorzichtig de straat moeten oversteken. Dat heeft me al behoorlijk wat rare blikken opgeleverd. Daarnaast ben ik heel erg gevoelig aan stopwoordjes en heb ik mezelf ooit in een grijs verleden aangeleerd om gekke bekken te trekken als ik me verveel. En dat doe ik nog altijd! Daarnaast sta ik op mijn werk bekend als ‘Marcia de Musical’, want als ik moe ben of stomme klusjes moet doen, begin ik altijd alles wat ik zeg te zingen. Genoeg rare trekjes dus XD

  Ik volg je overigens via bloglovin en instagram!

 12. mijn tik? ik werk in een bieb en zelfs in een boekhandel zet ik alle boeken netjes op een rij. ik ga tegenwoordig met mn handen op mijn rug langs de schappen van een boekhandel 🙂
  Ik ben wel erg nieuwsgierig naar dit boek.

 13. Een gek tikje? Mmm ik ben gek op geocachen en soms moet je best rare dingen doen om de cache te pakken, bijvoorbeeld met een vishengel het bos is om een cache uit de boom te hengelen. Mensen kijken je dan raar aan maar dat is ook lachen. Ik loot graag mee.

 14. Ik doe graag mee! Mijn tic? Hmm… Ik kan een boek niet neerleggen als de laatste zin die ik gelezen heb ‘raar’ of negatief is. Dus ik lees maar geen horror, anders moet ik elk boek in één adem uitlezen (toegegeven, dat gebeurt alsnog wel…).

 15. Lijkt me een heel leuk boek.Loot graag mee.En tja die gekke tic…geen idee of t gek is maar er mag bij mij in de woonkamer niks scheef staan😅

 16. Oei, nog net binnen de tijd. Mijn tikje, wel ik vind het heel gewoon en het valt mij niet eens (meer) op, maar ik praat tegen al onze honden alsof ze precies kunnen volgen wat er allemaal tegen ze gezegd wordt. Ook een hele tijd het woord ‘dus’ achter veel zinnen geplakt, dat doe ik niet meer (denk ik ), dus … 😉 Waag graag een kansje voor dit boek!
  Volg je op FB (eigen naam) en instagram en Bloglovin’ onder TurtleBookwurm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *