Recensie: Voor het leven getekend – Arno van den Kieboom

Korte inhoud

Wanneer hun huwelijk op springen staat en dit ten koste gaat van hun dochtertje, wenden Margo en Robert zich tot hun beste vrienden, Remko en Chantal. Een beslissing met vergaande gevolgen. Hoe goed ken je iemand eigenlijk? En zou jij die persoon de zorg over jouw kind toe vertrouwen?

Auteur

rno van den Kieboom is in het jaar 1976 geboren in Oosterhout Noord- Brabant. Hij heeft nog een oudere en jongere broer.

Al op jonge leeftijd vindt hij het geweldig om verhalen te schrijven, al doet hij daar verder niks mee.

Na zijn schoolperiode gaat hij, tot heden toe, werken als productiemedewerker in een betonfabriek.

Ondertussen kruipt het bloed waar het niet gaan kan en hij volgt diverse schrijfcursussen.

Eind 2011 begint Arno aan zijn eerste thriller die hij in de zomer van 2013 weet te voltooien.

 Het krijgt de titel: ‘ In Shock ‘

Na de voltooiing van zijn eerste boek, trekt hij de stoute schoenen aan en stuurt het op naar diverse uitgeverijen.

Uitgever United pc besluit om met hem in zee te gaan.

 Zijn tweede thriller: ”Wraak’ is ondergebracht bij Clusteruitgeverij

Zijn nieuwste thriller is uitgebracht bij zijn eigen uitgeverij Keytree

Mijn mening

Allereerst wil ik de auteur Arno van den Kieboom bedanken voor het ter beschikker stellen van een e-pub recensie-exemplaar van dit boek.

Al vrij snel nadat je begint met lezen van dit boek heb je door dat je te maken krijgt met een boek met een zeer zwaar en pijnlijk onderwerp. Ondanks dat, heeft de stijl van Arno iets waardoor je verder wil lezen. In simpele taal weet hij de lezer geboeid te houden en deze mee te nemen in de achtbaan van emoties die loskomen.

In een vlaag van woede en teleurstelling sloeg Chantal met vlakke hand in het gezicht van Patricia. Het werkte alleen maar averechts. Patricia begon nog hysterischer te gillen en te huilen. Ik waarschuw je meisje, als je ook maar iets tegen jouw mama hierover durft te zeggen of tegen jouw papa of wie dan ook, dan zul je daarvoor boeten. Je zal er levenslang spijt van hebben.

Ondanks de eenvoud van het boek, weet Arno de personages wel te voorzien van de nodige diepgang. Vooral het meisje Patricia is een meisje waarin je zowel herkenning als sympathie voor kweekt. Je wilt haar het liefst onder de hoede nemen.

Ook het vertrouwen staat centraal in dit boek. Binnen het eigen gezin, als daarbuiten. En tot hoever vertrouw jij de mensen om je heen eigenlijk. Het verhaal laat je in ieder geval even goed om je heen kijken.

Een emotionele thriller die de nodige snaren weet te raken.

Voor het leven getekend

ISBN: 9789492719003. Uitgeverij: Keytree. Oorspronkelijke titel: In Shock. Verschijningsjaar eerste druk: 2013.

Ben je door mijn recensie geïnteresseerd geraakt in dit boek? Doe dan alleen vandaag nog mee aan mijn winactie en maak kans op een epub exemplaar van dit boek. Klik hier om mee te doen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *