Books and… unboxing Boox

Afgelopen week kreeg ik mijn eerste Boox box binnen. Via een facebookactie werd ik de gelukkige winnaar en mocht ik deze vorige week verwelkomen. Ik heb eerder andere boxen gehad, dus ik was benieuwd of deze box daarop zou lijken, of wellicht iets compleet anders zou zijn. 

Eindelijk kon ik hem uitpakken. Het thema van de box was roman.

Zodra ik de box had geopend zag ik dit:

Dying to know begon ik met uitpakken. De box bevatten een schat aan hebbedingetjes en natuurlijk een mooi boek, waarover zo meer.

Een van de hebbedingetjes was een heerlijk doosje wierook met een plateau om ze op te branden.

Ook aan de persoonlijke verzorging was gedacht. Er zat namelijk een mooie lippenbalsem bij, ontworpen door Bibi Books.

Bij een goed boek mag een lekker kopje thee niet ontbreken dus er zat een mooi buisje bij met verse thee.

Daarnaast nog twee coole boekenleggers.

En last but not least, het boek. Welk boek was het nou?

Voor de moesson – Dinah Jefferies

1930, Rajputana, India. Sinds de dood van haar man zijn de 29-jarige fotografe Eliza en haar camera onafscheidelijk. Wanneer de Britse overheid haar naar een van de Indiase prinselijke staten stuurt om de koninklijke familie en het Indiase leven te fotograferen, neemt ze zich dan ook heilig voor er een succes van te maken. Maar wanneer Eliza bij het paleis arriveert, ontmoet ze daar de knappe en mysterieuze broer van de vorst, Jay. Zij wijst hem op de armoede van zijn mensen, terwijl hij haar aandacht vraagt voor de onrechtvaardigheden van het Britse regime.
Maar gaandeweg ontdekken Eliza en Jay dat ze meer gemeen hebben dan ze op het eerste gezicht dachten, en komt bovendien de onthulling van een familiegeheim steeds dichterbij. Hun omgeving denkt daar echter anders over. Uiteindelijk zullen ze een keuze moeten maken; doen ze wat van hen wordt verwacht of volgen ze hun hart?

Dit boek is uitgegeven door uitgeverij Prometheus.

Ik ga zeker nog eens een Boox box bestellen. Wat vinden jullie dan de box?

-X-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *