Hoera, het is mijn blogverjaardag!

Het is feest, van vandaag bestaat mijn blog alweer twee jaar. Twee jaar aan blogartikelen over boeken en lezen, recensies en verhalen over het moeder zijn.

Om dit te vieren, mag ik in samenwerking met Nathalie Pagie en uitgeverij Boekerij een mooi cadeau weggeven onder mijn volgers. Ik mag het nieuwste boek van Nathalie Pagia, Rio Grande verloten.

Een razendspannende roadtrip door Mexico

Als blijkt dat haar voormalige collega Diego Martinez vermist wordt, twijfelt journaliste Tara Linders geen seconde. Ze moet naar Mexico, waar hij voor het laatst is gezien. Diego verbrak zijn relatie en verliet huis en haard om in Mexico, het thuisland van zijn vader, uit te zoeken wat hij nu echt wil: vrijheid en avontuur of een gesetteld gezinsleven. De eigenzinnige Tara mist haar partner in crime en grijpt zijn vermissing met beide handen aan om hem achterna te reizen.

Haar baas heeft aanvankelijk zijn bedenkingen – nergens sneuvelen er momenteel zo veel journalisten als in Mexico – maar stemt toch toe als hij kansen ziet voor een wereldwijde primeur. Op één voorwaarde: ze gaat niet alleen, de mysterieuze undercoveragent Jay zal haar vergezellen. Samen doorkruisen ze de binnenlanden van Mexico, waar het gevaar voortdurend op de loer ligt. Als een anonieme tip hen naar de beruchte motorbende Escorpiones leidt en Diego in levensgevaar blijkt te verkeren, wordt het pas echt bloedlink.

Hoe maak je kans?

 • Volg mijn blog door je te abonneren via de e-mail,  like mijn facebookpagina of mijn instagram. Doe je dit al, super!
 • Laat onder dit bericht, hier op mijn blog weten dat je kans wil maken
 • Het delen van deze actie is lief, maar niet verplicht
 • Je bent woonachtig in Nederland of Belgie
 • Meedoen kan tot en met 27 april 2018 24.00 uur
 • De winnaar wordt het weekend erna bekend gemaakt

Veel succes!

Iets later dan gepland, maar er is een winnaar, en die winnaar is:

Ria

Gefeliciteerd. U ontvangt een mail van mij!

-X-

29 thoughts on “Hoera, het is mijn blogverjaardag!

 1. Wat leuk 2 JAAR! ‼
  Zou fijn zijn het kado te winnen
  Veel succes allemaal, hopelijk nog vele jaren erbij!
  Groetjes
  Annette ten Kate

 2. Gefeliciteerd met het 2 jarige bestaan van je toffe blog De boekentrommel!
  Nathalie Pagie schrijft ijzersterke spannende verhalen. Heb genoten De toneelclub, De campus, Paradijsvogels en Casa familia. Ben dan ook heeeeel nieuwsgierig naar de nieuwe avonturen van het leuke duo Tara en Diego in Rio Grande. Ga graag mee op deze zinderende en voortrazende roadtrip door Mexico!
  Volg via Facebook en Bloglovin’ ♥ Janneke B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *