Recensie: Verras me – Sophie Kinsella

Wanneer je alles lijkt te hebben

In Verras me volgen we Sophie en Dan. Een gelukkig getrouwd stel met een mooie tweeling, een prima huis en een baan die ermee door kan. Op het eerste oog lijken ze alles voor elkaar te hebben. Maar wanneer ze te horen krijgen dat ze nog wel achtenzestig jaar getrouwd zullen blijven slaat de paniek toe. Nog achtenzestig jaar, mijn hemel, hoe dan? Ze besluiten elkaar regelmatig te verrassen om zo de spanning er in te houden. Van fotoshoots tot etentjes. Echter gaan dit allemaal niet zoals gepland. Met een reeks goedbedoelde missers als gevolg.

De deuropening is het ergst van allemaal. Deze keer eis ik dat ik de foto’s mag zien, en ik sta erop als een gorilla. Een bleke, haarloze gorilla met een blonde pruik op die in zwarte lingerie aan een deurpost hangt.

Als Dan die foto zag, zouden we het waarschijnlijk nooit meer doen.

Dit boek mocht ik lezen voor het Leesmagazine van Bol.com. Voor mijn hele recensie klik hier.

Verras me

ISBN: 9789044353624. Uitgeverij: The House of Books. Verschijningsjaar: 2018. Aantal pagina’s: 384.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *