Recensie: De Hot Daddy list – Madelein Kerseboom

My perfect little life

In De Hot Daddy list volgen we Alice. Alice werkt met veel plezier op een buitenschoolse opvang. Samen met haar collega’s en tevens goede vrienden Kiki en Arie. Ook in de liefde lijkt het Alice voor de wind te gaan. Ze is heel gelukkig met Daan en ze besluiten dat het tijd is voor de volgende stap: samen een huis kopen in Utrecht.

Ranking the dads 

Alice, Kiki en Arie hebben nog een leuke bijkomstigheid op hun werk: het bijhouden van de Hot Daddy list. Natuurlijk is het werken met kinderen hun passie en genieten ze hier intens van. Maar sommige van die leuke kindjes hebben ook enorm leuke papa’s. De drie vrienden maken alle drie hun top drie van de leukste, knappe vaders. De lijst wordt regelmatig besproken, vergeleken en up te date gemaakt.

Ja ja, ik weet het. Je bent dol op Daan. Maar John… Alice, kom op! Jij ziet toch ook dat hij amper menselijk te noemen valt. Het is een God!

Dit zorgt voor een herkenbaar verhaal. Laten we eerlijk zijn. We ‘ranken’ allemaal wel eens mannen die voorbij komen.

De Hot Daddy List mocht ik lezen voor het Leesmagazine van Bol.com. Klik hier om mijn hele recensie te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *