Contact en disclaimer

Contact

 

Mail: deboekentrommel@hotmail.com

Facebook: www.facebook.com/deboekentrommel

Instagram: @de_boekentrommel

 

Disclaimer

De recensies op mijn blog zijn bedoelt als mijn persoonlijke leeservaring. Ik ben geen expert, dus wat ik schrijf is gebaseerd op mijn mening. Ongeacht of ik een boek zelf koop, krijg, leen of win, mijn recensie zal altijd oprecht zijn.

Voor de boeken die ik uitlicht ontvang ik geen geld. Wel ontvang ik soms recensie exemplaren van boeken, in ruil voor mijn eerlijke mening. Het krijgen van een recensieboek, is niet van invloed op mijn mening in mijn recensie.

Boeken die ik als recensie-exemplaar heb ontvangen, zal ik vervolgens nooit verkopen. Wel zal ik ze mogelijk weggeven, verloten of in de vorm van een winactie verspreiden naar een nieuwe eigenaar.

De foto’s bij mijn artikelen zijn door mij zelf gemaakt, ontvangen van een bekende en geplaatst met toestemming, of met toestemming van de uitgever, dan wel rechthebbende gebruikt. Wil je een van mijn afbeeldingen gebruiken? Neem dan eerst contact met mij op.

Samenwerken

Lijkt het je leuk om met mij samen te werken? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta er altijd voor open. Dit kan gaan om win acties, het delen van artikelen, het samen schrijven van artikelen, of het schrijven van gastrecensies.