Over mij

Ik ben Kimberley, de persoon achter deze blog. Ik ben geboren in 1989, getrouwd en heb een zoontje uit september 2014 en een dochtertje uit maart 2017 .

Ik hou erg van lezen en boeken uiteraard. Maar waar ik ook gek op ben is lekkere dingen, en dan met name het maken ervan. Zodoende ontstond ook de naam van deze blog. Het boek deel moge duidelijk zijn, maar het trommel deel zal ik toelichten. Als ik denk aan een trommel en lekkere dingen denk ik bijvoorbeeld aan een koekjestrommel. Een trommel is dus iets waar lekkere dingen in zitten. De ideale combinatie voor bij een goed boek. Dus de boekentrommel was geboren.

Mijn favoriete genre is thriller, maar ik lees ook geregeld andere genres. Sinds kort ben ik mij ook steeds meer aan verdiepen in het Young Adult genre, en ik moet zeggen, tot nu toe bevalt me dat eigenlijk ook wel.

Verder werk ik fulltime, hou ik enorm van geintjes maar kan ook erg pessimistisch zijn. Mijn levensmotto is, doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.

In april 2016 ben ik begonnen met mijn blog en ik geniet er enorm van. Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zo vinden, en dat ik al zoveel volgers en lezers heb. Allemaal enorm bedankt. 

Sinds de geboorte van mijn dochtertje kriebelde het ook om wat meer over het moederschap te bloggen. Zodoende besloot ik een categorie toe te voegen aan mijn blog, Namelijk Mommy Stories. Hier zal ik mijn ervaringen delen met betrekking tot het hebben van een gezin, de ups and downs en mijn leermomenten. Op deze manier hoop ik mijn passies te kunnen combineren.

FullSizeRender [178883]

Liefs,

Kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *